1 Paris Hilton heeft op het filmfestival van Cannes de première van haar nieuwste film National Lampoon’s Pledge This! geboycot, omdat de makers achter haar rug nog scènes aan de prent hadden toegevoegd. ‘Ik wou iets doen waarmee ik serieus genomen zou worden’, aldus Hilton, ‘en zij hebben er een hoop naakte meisjes in gestopt.’ Jawel: Hilton beschouwt een film met de titel National Lampoon’s Pledge This! als een kans om haar imago op te vijzelen.

2 In dezelfde zoektocht naar meer street credibility brengt Paris Hilton binnenkort haar eerste plaat uit. De voorafgaande single wordt een reggaenummer met de titel Stars Are Blind. Maar helaas niet doof.

3 ‘Ik werd ziek van alle aandacht voor mijn uiterlijk. Echt, ik haatte het.’ Jon Bon Jovi klaagt in een interview dat zijn looks in het verleden in de weg stonden van zijn muzikale talent.

4 Op zijn volgende album zal Sting alleen 16e-eeuwse liederen zingen, terwijl hij zichzelf begeleidt op luit. Al kan het – de vele verhalen van Sting over zijn liefde voor tantrische seks en uren durende erecties indachtig – ook dat in het persbericht een letter is weggevallen bij de benaming van het instrument. Het resultaat zou in ieder geval interessanter zijn.

5 Mariah Carey heeft net voor de start van haar nieuwe Amerikaanse tournee haar benen laten verzekeren, voor één miljard dollar. Níet haar stem dus, waarmee Carey blijk geeft van een verrassende zelfkennis.

6 Michael Jackson is voor het eerst in het openbaar verschenen sinds het einde van zijn rechtszaak. Hij ondernam een zesdaagse reis door het Verre Oosten, omdat naar eigen zeggen in dat werelddeel zijn trouwste publiek woont. Of omdat de mensen daar van nature iets kleiner zijn?

7 ‘Ik heb goede genen.’Janet Jackson legt uit hoe ze erin geslaagd is om op vier maanden tijd dertig kilo kwijt te spelen.

8 Keith Richards is aan de beterhand. Volgens The Sun speelt hij zelfs elke dag een partijtje tennis. Weliswaar met zijn gitaar, maar kom: er is toch vooruitgang.

9 Acteur James Gandolfini (Tony Soprano) wil dat George Bush de dienstplicht opnieuw invoert om orde op zaken te stellen in Irak, zo vertelt hij aan The Washington Post. ‘Desnoods ga ik zelf ook. Ik ben misschien te oud en te dik, maar ik kan wel nog met een truck rijden.’

10 ‘Hoe meer de aarde opwarmt, hoe beter. Ik vind dat de mensheid over twintig jaar even veel moet lijden als nu.’ Aldus Marilyn Manson. Dan kunnen we natuurlijk ook gewoon zijn cd’s in een tijdscapsule stoppen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content