1 Binnenkort komt er een gps-systeem op de markt waarvoor Ozzy Osbourne de stem heeft ingesproken. Een kleine impressie: ‘Aan het volgende kruispunt naar links. Neen, wacht, naar rechts! Of neen, toch naar links. Of neen…, euhm… waar moest je ook weer naartoe?’

2 De kapper van Kevin Costner is opgepakt. Vorig jaar zou hij op het huwelijk van de acteur met diens laptop aan de haal zijn gegaan. En in één moeite heeft hij ook Costners haar meegenomen.

3 Idool-restant Born Meirlaen heeft aan de luisteraars van Q-Music een nieuwe naam gevraagd, omdat hij vaak verward wordt met de Nederlandse zanger Born Stuyven. Onze suggestie – BORiNg – werd vreemd genoeg niet in overweging genomen.

4 Bij de start van de rechtszaak rond zijn scheiding heeft David Hasselhoff de aanwezigen vergast op enkele van zijn grootste hits, in het Duits. Hasselhoffs vrouw beschuldigt de acteur overigens van ‘domestic violence’, wat wellicht betekent dat hij thuis het zingen óók niet kon laten.

5 Jessica Simpson heeft dan weer de hoofdrol te pakken in de filmremake van Baywatch. Nu alleen nog een badpak vinden dat haar niet van het doek speelt.

6 ‘Ik vond het verschrikkelijk dat de acteurs zeiden dat een man kussen het ergste was wat ze ooit hadden moeten doen. Hoe onbeschoft!’Ian McKellen, Gandalf uit The Lord of The Rings en homoseksueel, kan er niet mee lachen dat Jake Gyllenhaal en Heath Ledger overal gaan vertellen hoe lastig de kusscène in Brokeback Mountain was.

7 Niet alleen Michael Jackson werkt aan een musical, ook Mariah Carey plant een Broadwayshow rond haar muziek. Carey wil niet alleen de hoofdrol spelen, maar schrijft ook het scenario én neemt de regie op zich. Wat het meteen een stuk makkelijker zal maken om een verantwoordelijke aan te wijzen.

8 Wie na Basic Instinct 2 dacht dat we het ergste wel gehad hadden, moeten we teleurstellen: Sharon Stone wil een plaat opnemen met zelf geschreven songs.

9 Harrison Ford heeft verklapt dat ook Sean Connery een rolletje heeft gekregen in de nieuwe Indiana Jones . Wat doet vermoeden dat het vierde deel zich afspeelt in een bejaardentehuis, en dat het hoogtepunt een spectaculaire afdaling van de trap wordt met een op hol geslagen rolstoel.

10 Demi Moore en Ashton Kutcher – die eind vorig jaar in het huwelijksbootje traden – willen een kind adopteren. Dat zou dan voor Moore, na Kutcher zelf, al het tweede zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content