1 ‘I read the news today, oh boy’. John Lennons eerste kladje voor de lyrics van het Beatles-nummer A Day In The Life wordt op 7 maart verkocht in New York. Verwachte prijs: 2 miljoen dollar.

2 Tom Cruise heeft zijn zwangere verloofde Katie Holmes een wel heel origineel cadeau gegevenvoor haar 27e verjaardag: een box met dvd’s van elke film waarin hij heeft geacteerd. Bovendien had Cruise volgens The Daily Express op iedere dvd ‘een speciale handgeschreven liefdesboodschap’ gezet. Hmm, benieuwd wat er bij Eyes Wide Shut stond.

3 Kevin Federline, de man van Britney Spears, heeft in het geheim een album opgenomen met zijn vrouw. De would-be rapper zal de songs echter alleen uitbrengen als zijn eigen debuutplaat een succes blijkt. Toch fijn als een probleem zichzelf oplost.

4 Matt Damon en Ben Affleck gaan opnieuw samenwerken. De twee acteurs – die doorbraken met Good Will Hunting, waarvoor ze samen het script schreven – willen een remake maken van de bekende western Butch Cassidy and the Sundance Kid. Een film waarin Affleck neergeknald wordt, dat wordt een must see!

5 Alanis Morissette brengt volgend jaar niet alleen een nieuwe plaat uit, maar ook haar memoires. Een ongeluk komt inderdaad nooit alleen.

6 De Britse filmindustrie wil een tv-zender oprichten die als doel heeft de kijkers terug naar de cinema te lokken. Voor de programma’s zou men vooral bij VTM aankloppen.

7 Amerikaanse onderzoekers hebben ontdekt dat komische films goed zijn voor het hart en de zenuwen, omdat ze de bloedsomloop bevorderen. Dat was toch niet de indruk die wij kregen toen onze hoofdredacteur terugkwam van Buitenspel.

8 Michael Jackson zou in zijn nieuwe woonplaats Bahrein adviseur kunnen worden van een groep pretparken. Het bedrijf AAJ Holdings wil de zanger een contract aanbieden. Vooral zijn jarenlange ervaring met spookhuizen gaf de doorslag.

9 Ontstellend nieuws uit de Vlaamse showbizz: Mama’s Jasje wordt een eenmansgroep. Stichter Peter Vanlaet moet vanaf volgende maand alleen verder, omdat zijn broer Jan de band heeft verlaten om ‘muzikale redenen’. Hé, dat is ook waarom wij nog nooit een plaat van hen hebben gekocht!

10 Babyshambles heeft vijf extra optredens toegevoegd aan zijn tournee door Groot-Brittannië, die binnenkort begint. De band wil Pete Doherty de kans geven er toch minstens één mee te maken.

Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content