1 Lee Tamahori, regisseur van de James Bond-film Die Another Day , is in Los Angeles opgepakt, omdat hij gekleed in pruik en jurk een undercoveragent tot betaalde seks probeerde aan te zetten. In de gevangenis is Tamahori ondertussen al bekend als ’the woman with the golden gun’.

2 Michael Jackson is door de katholieke Kerk gevraagd om de gebeden van wijlen paus Johannes Paulus II op muziek te zetten. Volgens het Vaticaan is de zanger de beste persoon om hun heilige boodschap in de wereld te promoten.

3 Westlife wil dan weer een duet met Wacko Jacko opnemen, voor hun nieuwste album. Als je enige overblijvende fans het Vaticaan en Westlife zijn, wordt het pas echt tijd om je zorgen te maken, Michael.

4 In Londen is vorige week Thatcher The Musical in première gegaan, een musical over het leven van the Iron Lady en haar voortlevende invloed op de wereldpolitiek. De hoofdrol wordt gespeeld door tien verschillende vrouwen. Desalniettemin hadden de makers genoeg aan één pruik.

5 ‘Wat is het verschil tussen een popster en een terrorist? Met een terrorist kun je onderhandelen.’ Aldus Madonna. Vorige week raakte bekend dat het huwelijk tussen Madonna en Guy Ritchie op springen staat.

6 ‘Ik kreeg het gevoel dat de ‘P’ tussen mij en mijn fans kwam te staan.’ Sean ‘Diddy’ Combs heeft – eindelijk, want de spanning was nauwelijks nog te dragen – uitgelegd waarom hij de ‘P’ voor zijn naam heeft laten vallen en voortaan simpelweg als Diddy door het leven gaat. Iemand zou hem toch eens moeten uitleggen dat de officiële naam eigenlijk ‘P.A.’ is.

7 Ondertussen liet de moeder van Gwyneth Paltrow weten dat het tweede kindje van haar dochter en Chris Martin een minstens even belachelijke naam zal krijgen als Apple, ‘omdat dat een familietraditie is’. Wij hopen persoonlijk op ‘Moose’.

8 Regisseur Catherine Hardwicke wil het levensverhaal van de maagd Maria verfilmen. Hardwicke is vooral bekend van Thirteen, de film over tienermeisjes vol drugs en seks, dus schrik niet als in haar versie Maria voor de onbevlekte ontvangenis al een heel peloton Romeinen over zich heen heeft gehad, en de enige ezel in de stal Jozef blijkt te zijn.

9 Ingeborg, de spirituele scoutleidster van Vlaanderen, vertelt in Dag Allemaal over haar ervaringen tijdens ontelbare seances. Tijdens een regressie mocht de presentatrice bijvoorbeeld haar eigen dood meemaken, en sindsdien noemt ze sterven ‘een verlichting’. Pff, daar heb je toch geen seance voor nodig? Wij kwamen tot dat inzicht tijdens een af- levering van Ik Wil Je Iets Vertellen.

10 Volgens Ben Crabbé verliep de legendarische finale in ‘De Slimste Mens’ tussen hem en Alain Grootaers zo bitsig omdat Grootaers hem en De Kreuners enkele jaren voordien had opgelicht. Zo vertelt de quizmaster in een interview in Pas Uit. In een reactie in Het Nieuwsblad noemt Grootaers het ‘een beetje klein van Ben. Misschien speelt hier een zeker complex zoals Napoleon dat ook had.’

Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content