1* The Dark Knight, de nieuwe Batmansequel van Christopher Nolan, wordt de eerste kaskraker waarvan enkele scènes opgenomen zijn in het IMAX-formaat. Meteen een extra reden om opgelucht te zijn dat er geen tepels meer op het Batmankostuum zitten.

2* Lindsay Lohan is aangehouden nadat ze in een dronken bui haar Mercedes in de struiken had geparkeerd. Op eBay werden vorige week al brokstukken van de auto aangeboden – voor de brokstukken van haar carrière verwijzen we u dan weer naar Lohans filmografie.

3* Ex-Spice Girl Melanie Brown zal deelnemen aan het volgende seizoen van Dancing With the Stars, de Amerikaanse versie van Sterren op de Dansvloer. En krijgt dus eindelijk de kans om haar bijnaam Scary Spice te verdienen.

4* Pirates of the Caribbean: At World’s End heeft in zijn eerste zes dagen wereldwijd bijna 300 miljoen euro opgehaald, en vestigde daarmee een nieuw record. Gezien de kwaliteit van de film kunnen we van piraterij spreken.

5* Paul McCartney is zijn album Memory Almost Full vorige week persoonlijk gaan promoten op de Amerikaanse tv-zender Home Shopping Network. Will you still need me when I’m 64: het klinkt meteen een stuk pijnlijker.

6* Andrew Lloyd Webberwil een musical maken met Eminem. Want het is natuurlijk een kleine stap van ‘Who came through with two glocks to terrorize your borough, told you how to slap dicks and murder your girl’naar Jesus Christ Superstar of The Phantom of the Opera.

7* Jean-Claude Van Damme (45) heeft een nieuw project gevonden. Volgens enkele Waalse kranten zal hij de hoofdrol spelen in de Franstalige actiekomedie Le Roi des Belges. We herhalen dat nog even voor de goede orde: een Franstalige… actiekomedie… met Jean-Claude Van Damme.

8* Een Australische brouwerij heeft in de VS een campagne opgestart waarin gevraagd wordt om Paris Hilton haar straf te laten uitzitten in Australië. Het helpt wellicht om in een brouwerij te werken om daar het nut van in te zien.

9* ‘Ditta dreigde ermee me te verlaten als ik niet zou veranderen. Daarom heb ik er een punt achter gezet. Maar ik ben er kapot van geweest. Ze heeft mijn ziel afgenomen’, aldus Marilyn Manson over de breuk met Ditta Von Teese. Tiens, hij had een ziel.

10* Studio 100 heeft een Duitse versie van K3 opgericht, een meidengroepje genaamd Wir3. Onze boodschap aan onze Oosterburen: You started it. Yes you did: you invaded Poland.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content