1* Diana wil dat Gwyneth Paltrow haar speelt in de film over haar leven. Dat zegt althans een Britse helderziende die claimt in contact te staan met de overleden prinses. De rol van betonnen paal in de Parijse tunnel mag naar prins Charles gaan.

2* Nicole Kidman, Jack Black en Jennifer Jason Leigh hebben tijdens de opnames van ‘Margot at the Wedding’ samengewoond in één huis, om zich zo beter te kunnen inleven in hun rol van broer en zussen. Black was zo geïnspireerd door de ervaring dat hij ondertussen een scenario heeft geschreven voor een andere film, over een pornoacteur die zijn huis verhuurt aan Halle Berry en Jessica Alba.

3* Apple en Volkswagen hebben plannen om een zogenaamde iCar te bouwen, waarin de technologieën van beide fabrikanten gecombineerd worden. Een auto die bestuurd wordt met een klikwiel, zou dat wel veilig zijn?

4* Volgens ‘The Sun’ heeft Courtney Love kritiek op het drugsgebruik van Amy Winehouse. ‘Ik heb nog nooit iemand zoveel cocaïne zien nemen als haar’, zegt ze in de krant. ‘Zelfs ik was niet zo erg.’ De zangeres ontkent echter dat ze die uitspraak gedaan heeft. Of tenminste toch het tweede deel.

5* Madonna trekt deze maand tien dagen lang door Israël voor een Kaballapelgrimstocht. De zangeres heeft een privéjet gehuurd voor haar reisje. We vermoeden dat Hey You, de song die ze speciaal schreef voor Live Earth, niet te beluisteren zal zijn op de inflight entertainment.

6* Mariah Carey houdt al haar fanmail bij, vertelt ze in The Daily Star. Ze leest in de Britse tabloid zelfs haar favoriete brief voor, met daarin de boodschap: ‘Jennifer Lopez is een trut die niet kan zingen’. Mariah, hoe vaak moeten we het nu nog zeggen: je dagboek behoort niet tot je correspondentie.

7* Een reünie van ‘Friends’ is weer iets minder waarschijnlijk geworden. David Schwimmer heeft in een interview verklaard dat hij nooit nog Ross Geller wil spelen. Hij is natuurlijk wel bereid om in om het even welke film een personage te spelen dat er verdomd goed op lijkt.

8* Actrice Laura Dern (40) weigert naar de plastisch chirurg te gaan. Ze is ervan overtuigd dat haar rimpels en haar oudere uiterlijk ervoor zorgen dat ze meer uitdagende rollen krijgt aangeboden. Dern is vooral bekend van… euhm… ah ja, Jurassic Park!

9* Voor wie in de eerstkomende tijd nog eens in Las Vegas moet zijn: momenteel loopt daar de avondvullende show Little Legends, waarin dwergen in de huid kruipen van sterren als Britney Spears, Elvis Presley en Tina Turner. Het schijnt dat als Prince in de stad is, hij wel eens een gastoptreden komt doen.

10* Tot slot: de Schotse wiskundigen die na lang en ongetwijfeld grondig onderzoek tot de conclusie zijn gekomen dat Jessica Alba een sexy kont heeft (zie Shuffle van vorige week) maken school. Enkele Amerikaanse wetenschappers hebben immers ‘ontdekt’ dat mannen effectief vallen voor vrouwen die er goed uitzien, na een studie waarbij een 50-tal inwoners van München zijn gevolgd. Een kleine gok: het onderzoek vond niet plaats tijdens de Bierfeste.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content