1 Billy Corgan doet zijn voormalige platenmaatschappij Virgin Records een proces aan. Volgens Corgan heeft Virgin de bandnaam Smashing Pumpkins onrechtmatig gebruikt tijdens een reclamecampagne met Pepsi, en zo de ‘artistieke integriteit’ van de groep schade toegebracht. Laten we eerlijk zijn: daar heeft Corgan sinds een paar jaar toch echt geen hulp meer bij nodig.

2 Een Japanse fan van ‘Sex and the City’ heeft meer dan 52.000 dollar betaald voor de kans om in mei actrice Kristin Davis te vergezellen tijdens de première van de Sex and the City-film. Het geld gaat naar Oxfam, dat al beloofd heeft dat 100 Afrikaanse meisjes binnenkort een paar gloednieuwe Manolo Blahniks in de bus zullen krijgen.

3 Bill Kaulitz, de 18-jarige zanger van Tokio Hotel, moet onder het mes. Hij heeft namelijk een cyste op een van zijn stembanden. Benieuwd hoe lang het duurt voor die op eBay opduikt.

4 Helen Mirren heeft een award gekregen van de Amerikaanse Vereniging van Naturisten, omdat ze toegeeft dat ze vaak naakt gaat zonnebaden. Het nieuwe uithangbord van de nudisten is 62 jaar: ziedaar de reden waarom u ons nooit op een naturistenstrand zult aantreffen.

5 Het was trouwens een uitstekende week voor Mirren, want ze eindigde ook al tweede in een poll naar ‘beroemdheden bij wie de plastische chirurgie het best gelukt is’. Als eerste kwam Sharon Osbourne uit de bus, die ruim 150.000 euro spendeerde aan botox, een facelift en een borstcorrectie.

6 Wie voorlopig niet in zo’n lijstje zal opduiken, is Priscilla Presley. Die is namelijk opgelicht door een Argentijnse dokter, die beweerde een wondermiddeltje te hebben tegen rimpels. In werkelijkheid bevatten zijn injecties echter industriële siliconen die in Zuid-Amerika in de auto-industrie worden gebruikt. Presley ondergaat nu een behandeling om de schade te herstellen.

7 Nicole Richie lanceert binnenkort haar eigen lijn van juwelen. Blikvanger van de nieuwe collectie moet een armband worden die je ook als riem kunt gebruiken.

8 ‘Ik was met twintig samenzweringstheorieën tegelijk bezig. Ik heb zelfs de ramen in mijn appartement zwart geverfd zodat er niemand naar binnen kon kijken.’ Aldus zangeres en Black Eyed Peas-frontvrouw Fergie in een interview met vrouwenblad Marie-Claire, over een ‘bad trip’ in 2001 na een experiment met ‘crystal meth’. Aan welke drug ze zat toen ze de tekst voor My Humps schreef, heeft ze níet verteld.

9 Pamela Anderson en Rick Solomon hebben hun huwelijk na vijf maanden weer laten ontbinden. In hun aanvraag gaven ze allebei ‘bedrog’ op als reden voor de scheiding. Hadden ze dus tóch nog iets gemeen!

10 Tot slot: het nieuwe album van Coldplay zal Viva La Vida heten, Spaans voor ‘Lang leve het leven’. En dat is een passende titel, want een plaat van Coldplay slaagt er telkens weer in om ons te doen beseffen hoe lang het leven soms kan zijn.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content