1 Justin Hawkins heeft The Darkness verlaten, nadat hij succesvol afkickte van zijn drank- en drugproblemen. Nu hij volledig nuchter is, beseft de zanger pas hoe slecht hun muziek eigenlijk wel is.

2 Kandidaten voor de Nobelprijs voor de vrede strijden vanaf nu voor de zilveren medaille: Paris Hilton en Nicole Richie hebben hun ruzie bijgelegd. De twee starlets, die elkaar sinds zowat een jaar afkatten, legden het voor de ogen van de verzamelde pers bij in een bekend steakrestaurant in Los Angeles. Een steakrestaurant! Was dat voor beiden neutraal gebied?

3 Volgens een onderzoek is ‘Goodbye, my lover’ van James Blunt het nummer dat in Groot-Brittannië het meest op begrafenissen wordt gespeeld. Wellicht omdat bij die song de kans het grootst is dat de overledene uit de dood opstaat om de muziek af te zetten.

4 P Diddy heeft vorige week op YouTube zijn eigen tv-station, Diddy TV, opgestart zodat hij zijn nieuwe album Press Play optimaal kan promoten. Hij sloot hiervoor een sponsordeal af met Burger King, een fastfoodketen die volgens Diddy ‘net als ik een passie heeft voor smaak en hard werkt om de mensen te geven wat ze willen’. Een indigestie?

5 Tom Cruise heeft een leger babysitters ingehuurd voor baby Suri. Reden: hij wil dat Katie Holmes volop kan fitnessen, zodat ze haar overtollige gewicht kwijtraakt tegen hun huwelijk. Prioriteiten stellen: ziedaar het verschil tussen supersterren en gewone stervelingen.

6 Chris De Burgh heeft in een Britse tv-show verklapt dat hij magische krachten heeft. Wij hebben ons altijd al afgevraagd hoe een rotsong als The Lady In Red een hit kon worden.

7 Mark Chapman komt niet vervroegd vrij: de commissie wees vorige week voor de vierde keer het verzoek van de John Lennon-moordenaar af. De leden zijn tevreden over het gedrag van Chapman, maar blijven bezorgd om ‘het bizarre karakter van zijn gewelddadige misdaad’.

8 Het nieuwe album van Slayer, ‘Christ Illusion’ , wordt in India uit de rekken gehaald, nadat een christelijke groepering had geprotesteerd tegen de hoes met Jezus. Volgens het Catholic Secular Forum zouden bovendien ‘ook de moslims beledigd zijn door het nummer Jihad én de seculiere indianen die respect hebben voor elk geloof’. Om nog van de muziekliefhebbers te zwijgen.

9 Hugh Hefner is van zijn geloof gevallen. Hij heeft seks opgegeven, omdat hij er naar eigen zeggen ‘op uitgekeken is’. ‘Hef’ en zijn vriendinnen op de Playboy Mansion hebben een nieuwe hobby: domino. Waarbij je natuurlijk ook stukjes op elkaar moet laten passen.

10 Jack Nicholson is daarentegen nog altijd verzot op ‘hanky panky’, zo vertelt hij in de Amerikaanse tabloid Globe. Alleen gaat hij er met het vorderen der jaren anders mee om. ‘Als je ouder wordt’, aldus de acteur, ‘dan gaat je voorkeur meer en meer uit naar de omgekeerde missionarishouding.’ De omgekeerde missionarishouding?

Door Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content