1* Lindsay Lohan heeft haar rampenjaar 2007 afgesloten met een prijs. Weliswaar die van slechtste actrice van het jaar, uitgereikt door de internetgebruikers van de Amerikaanse provider AOL, maar dat is niet zo negatief als het lijkt: blijkbaar is er dan toch iemand naar haar films gaan kijken.

2* Pamela Anderson is ook blij dat 2007 voorbij is, omdat het voor haar ‘het meest waanzinnige jaar uit haar leven’ is geweest. Haar goede voornemen is dan ook om van 2008 een jaar te maken ‘waarin ik elke dag trots op mezelf kan zijn’. We zijn benieuwd.

3* ‘Iedereen wordt wel eens gearresteerd terwijl hij dronken achter het stuur zit. Maar het is pas als je een beroemdheid bent dat je in het nieuws komt.’ Jack Osbourne analyseert de vele schandalen uit het afgelopen jaar.

4* De reünietournee van The Police was in de Verenigde Staten de meest winstgevende van 2007. Sting en de zijnen haalden er ruim 130 miljoen dollar op, waarmee ze bijna dubbel zo goed deden als de tweede in de rij, countryster Kenny Chesney.

5* Paul McCartney heeft in december in het geheim een hartoperatie ondergaan. In een privékliniek werden enkele aders, die door een te hoog cholesterolgehalte in zijn bloed bijna waren dichtgeslibd, weer opengemaakt.

6* ‘Ik ben echt teleurgesteld in haar. Ik heb haar keer op keer gezegd dat ze zolang mogelijk kind moest blijven en zich niet moest haasten om volwassen te worden.’ Britney Spears is niet blij met de zwangerschap van haar 16-jarige zusje. Je zou natuurlijk voor minder als je zelf zo hard je best hebt gedaan om het slechte voorbeeld te geven.

7* Knut, de schattige ijsbeer die een wereldwijde beroemdheid werd nadat hij een jaar geleden door zijn moeder verstoten werd, krijgt zijn eigen film. De zoo van Berlijn onderhandelt momenteel met een producer uit Hollywood over zijn contract en als alles goed gaat, zou Knut en zijn vrienden al in maart in de bioscoop moeten komen.

8* ‘Filth and Wisdom’, de eerste film geregisseerd door Madonna zal dan weer begin februari zijn première beleven op het filmfestival van Berlijn. Slim gezien van de stad: zo zal Knut en zijn vrienden ongetwijfeld een meesterwerk lijken.

9* Jessica Simpson zit momenteel in Nashville, waar ze haar eerste countryplaat aan het opnemen is. Aangezien dat soort muziek toch nooit tot in Europa raakt, is dat eigenlijk goed nieuws.

10* Tot slot: Apple werkt aan een oorvriendelijke iPod. Het bedrijf heeft een patent genomen op een technologie die er in de toekomst voor zal zorgen dat een iPod automatisch zachter gaat spelen als je hem lang op hebt. Dus: hoe langer je naar je iPod luistert, hoe minder je kunt horen. Hm, daar heb je vandaag eigenlijk niet eens speciale technologie voor nodig.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content