1* Halle Berry wordt zangeres. Ze legt momenteel de laatste hand aan haar debuutalbum, dat volgend jaar moet uitkomen. ‘Deze plaat zal bewijzen dat ik meer kan dan acteren’, aldus Berry in een interview. Wij zouden al dik tevreden zijn als ze nog eens zou willen bewijzen dat ze kan acteren.

2* Michael Jackson is van plan om zijn ranch Neverland te verkopen, en hij zou dat willen doen via een realityshow op de Amerikaanse tv. Werktitel: Wie Wordt De Huisbaas Van Michael?

3* Volgens een insider is Wacko Jacko er trouwens bijzonder slecht aan toe, door zijn financiële problemen. ‘Hij ziet er verfomfaaid uit’, aldus de bron in The National Enquirer. ‘Vorige week kwam hij nog naar een vergadering met zijn broek binnenstebuiten.’ Hij was zelfs vergeten om het kind uit te doen!

4* Britney Spears is verkozen tot slechtste beroemde hondeneigenaar ter wereld van 2006. Kom, kom, dat is toch een iets te harde omschrijving voor Kevin Federline.

5* Het moest er toch eens van komen: de presentatrices van belspelletjes op tv-zender SBS Nederland krijgen dreigbrieven.

6* Madonna waagt haar kans als regisseur. Volgens website Hollywood.com is ze van plan om een boksfilm genaamd Blade to the Heat te maken. We wísten dat er een addertje onder het gras zat toen ze enkele maanden geleden bekend maakte dat ze nooit meer zou acteren.

7* Volgens TV-Familie zijn Nicole en Remco, de winnaars van het VT4-programma UnderCover Lover, geen koppel meer. Dat is nieuws, als je er natuurlijk van uitgaat dat ze ooit een koppel zijn geweest.

8* Tanja Jess, de Nederlandse copresentatrice van Temptation Island, Paradise Hotel en UnderCover Lover, heeft dan weer besloten om geen verleidingsprogramma’s te presenteren. Ze wil naar eigen zeggen ‘weer meer gaan acteren’. Dan moet ze zich maar inschrijven als deelnemer.

9* P. Diddy is vader geworden van twee dochters. Ze kregen de namen D’Lila Star en Jessie James mee. Al kan dat natuurlijk alweer veranderd zijn tegen dat u dit te lezen krijgt.

10* De chauffeur van Yoko Ono ontkent dat hij de kunstenares heeft proberen te chanteren. Volgens Ono zou de man ermee gedreigd hebben gênante geluidsopnames vrij te geven als ze hem geen 2 miljoen dollar betaalde. Ja, dat er gênante geluidsopnames bestaan van Ono, daar trappen we toch ook niet in. Stefaan Werbrouck

Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content