1: News of the World heeft Kevin Federline 50 miljoen dollar geboden voor een video waarop hij en zijn toekomstige ex-vrouw Britney Spears uitvoerig demonstreren hoe je de liefde bedrijft. Spears heeft altijd het bestaan van zo’n tape ontkend, maar het Amerikaanse roddelblad heeft de film naar eigen zeggen al gezien en zegt dat ‘vergeleken hiermee de video van Paris Hilton op een tekenfilm van Walt Disney lijkt’.

2: Ondertussen is op het internet een clipje opgedoken waaruit blijkt dat Federline het nieuws van de scheiding heeft moeten vernemen via sms. Hij kreeg het berichtje bovendien binnen net nadat hij had verklaard dat Britney ‘zijn grootste fan’ is. Het meest pijnlijke is dat dat laatste eigenlijk nog altijd klopt.

3: Shanna Moakler, de ex van Blink 182-drummer Travis Barker, is ook gelukkig gescheiden. Zo gelukkig zelfs dat ze een grootse party heeft gegeven in het Bellagio-hotel in Las Vegas, compleet met een ‘divorce cake’ waarop de bruidegom in een plas bloed lag.

4: Duran Duran heeft voor zijn nieuwe album een nummer geschreven samen met Justin Timberlake. De groep hoopt zo bij een veel jonger publiek zijn geloofwaardigheid te verspelen.

5: De makers van ‘24′ werken aan een nieuwe tv-serie. Call wordt een medisch drama, waarin elke aflevering in real time de gebeurtenissen volgt in een ziekenhuis. En waarin je de operaties zal kunnen zien vanuit vier verschillende gezichtspunten.

6: ‘Alle religies promoten haat tegenover homoseksuelen. Ik zou godsdiensten volledig afschaffen, omdat ze mensen veranderen in kortzichtige lemmingen.’ De kans dat Elton John de eerstvolgende maanden ontvangen wordt door de paus is weer een stukje kleiner geworden.

7: Steven Seagal gaat volgend jaar op wereldtournee, met zijn bluesrockband Thunderbox. Zijn optredens in Groot-Brittannië zijn allemaal al uitverkocht, maar daar vinden ze natuurlijk alles wat uit de VS komt geweldig.

8: Naomi Campbell wordt opnieuw aangeklaagd wegens misbruik, ditmaal door een vroegere schoonmaakster. Volgens de vrouw, die uit Roemenië afkomstig is, zou het supermodel haar constant beledigingen naar het hoofd hebben geslingerd, genre ‘je bent hier niet meer in de derde wereld, stomme koe’ en ‘Roemenen zijn gewoonlijk niet zo dom als jij’. Campbell ontkent alles en claimt dat ze niet eens weet waar Roemenië ligt.

9: In een interview met het Britse magazine Now noemt Renée Zellweger haar huwelijk met countryzanger Kenny Chesney ‘de grootste fout uit mijn leven’. De actrice trouwde in mei vorig jaar met Chesney, maar vroeg vier maanden later al een scheiding aan, op basis van ‘fraude’. Hoezo fraude? Is Kenny Chesney niet zijn echte naam?

10: George Michael plant een gratis concert voor alle verpleegsters van Groot-Brittannië. Zo wil hij de verpleegsters bedanken die zijn moeder hebben verzorgd op haar sterfbed. ‘Toen heb ik met eigen ogen gezien hoe ondergewaardeerd deze mensen zijn’, aldus Michael. En ze kunnen natuurlijk ook gemakkelijk aan verdovende middelen geraken, maar dat geheel terzijde.

Door Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content