1 Marky Ramone, de ex-drummer van The Ramones, heeft in de VS zijn eigen condoomlijn uitgebracht, naar aanleiding van de National Condom Week. Wie een Ramone-condoom omdoet, gebruikt wel altijd drie dezelfde standjes en houdt het nooit langer dan twee minuten vol.

2 De dierenbescherming van Los Angeles is op zoek naar Paris Hilton, nadat ze in een talkshow heeft gezegd dat ze thuis 17 honden heeft. Volgens de Amerikaanse wet mag je immers maar drie huisdieren hebben, anders word je beschouwd als een fokker. Kijk eens aan, dan heeft ze dus tóch een beroep.

3 ‘Lost in Translation’ is in een onderzoek van de Britse beddenfabrikant Silentnight uitgeroepen tot meest slaapverwekkende film aller tijden. De respondenten gaven wel toe dat ze in de zaal waren binnengekomen na de scène waarin Scarlett Johansson in haar onderbroek op bed ligt.

4 Er is een seksvideo opgedoken op het internet met Gene Simmons in de hoofdrol. Op de film is naar verluidt te zien hoe de Kissfrontman tijdens een promotournee met een pr-meisje veel meer doet dan de naam van zijn ex-groep belooft. Wij zullen na dit bericht nog wel even met het beeld in ons hoofd blijven zitten van Simmons die tijdens de optredens zijn tong uit zijn mond laat bungelen.

5 Het parfum van Britney Spears is het populairste beroemde geurtje in Groot-Brittannië. Ondanks alle privéproblemen verkocht Believe vorig jaar nog altijd stukken beter dan de parfumlijn van Kylie Minogue en die van de Beckhams.

6 Een Amerikaanse expert heeft een naaktfoto van Madonna uit haar boek ‘Sex’ aangezien voor een verloren gegane foto van Marilyn Monroe. De man wou net een persconferentie houden om zijn vondst met de wereld te delen, toen een journalist hem op de fout wees. De expert noemde het voorval ‘gênant’, een omschrijving die eigenlijk ook geldt voor de rest van het boek van Madonna.

7 De Amerikaanse belastingdiensten hebben Nicolas Cage aan de tand gevoeld. De acteur wordt ervan beschuldigd via zijn productiebedrijf meer dan drie miljoen persoonlijke uitgaven te hebben afgeschreven, waaronder limousines, dineetjes, cadeaus en vliegtuigreizen. Volgens een woordvoerder van Cage waren de uitgaven nodig ‘om veiligheidsredenen’. Anders had hij uit geldnood immers nóg een vervolg op National Treasure moeten draaien.

8 Vier tot zes miljoen dollar: dat is de prijs die Jennifer Lopez zou krijgen voor de eerste foto’s van haar baby’s.

9 De leden van Bon Jovi hebben hun plannen om een biografie te schrijven over de groep begraven. ‘Er waren te veel gebeurtenissen die we niet wilden delen met de wereld’, aldus Jon Bon Jovi. Waren ze op muzikaal vlak ook maar zo terughoudend.

10 Tot slot: Pete Doherty heeft een aanbod van 7000 euro om een dag te poseren voor een kledingzaak afgeslagen. Hij liet weten dat hij voor minder dan 40.000 euro niet uit zijn bed komt.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content