1 Meat Loaf neemt tijdens zijn tournees een halve apotheek mee. De 60-jarige zanger moet naar eigen zeggen hoestpastilles, vitamines, keelspray en energyboosters innemen vooraleer hij het podium betreedt. Mensen die komen kijken, hebben dan weer beter iets tegen de hoofdpijn bij.

2 Binnenkort brengt schoenenfabrikant Converse, met de toestemming van Courtney Love, een ‘Kurt Cobain’-sneaker op de markt. De schoen wordt bedrukt met flarden tekst en tekeningen uit Cobains dagboeken, die enkele jaren geleden gepubliceerd zijn.

3 Love beweert ondertussen dat enkele misdadigers de identiteit van Cobain gestolen hebben, en zo in de afgelopen jaren meer dan 70 miljoen dollar bij elkaar gefraudeerd hebben. Dat betekent dus dat Love niet de enige is die rijk is geworden door Cobains naam te misbruiken?

4 Een Britse fan heeft 20.000 pond betaald voor een date met Scarlett Johansson. De man won een veiling van Oxfam, en mag de actrice daarom in juli twintig minuten lang vergezellen tijdens de première van haar nieuwe film He’s Just Not That Into You. Eén ding is zeker: die titel slaat in ieder geval niet op hem.

5 Volgens het Amerikaanse magazine ‘People’ is er in Hollywood een nieuw koppel in de maak: Britney Spears en Mel Gibson zouden het heel erg goed met elkaar kunnen vinden en zijn al meerdere keren samen gaan dineren. Natuurlijk: na The Passion of The Christ en Apocalypto wisten we al langer dat Gibson meestal op de eerste rij wil staan als er ergens een lijdensweg te bekijken is.

6 Ondertussen zijn verschillende medewerkers van een ziekenhuis in Los Angeles ontslagen, nadat bleek dat ze het medisch dossier van Spears, die daar onlangs verbleef in de psychiatrische instelling, zonder toestemming hadden ingekeken. Als zelfs Yves Leterme dat soort nieuwsgierigheid opwekt, dan vallen we van dit bericht eerlijk gezegd niet van onze stoel.

7 Spears’ ex-man Kevin Federline gaat dan weer een eigen restaurant beginnen, en dan nog wel samen met Spears’ vader. Wij geven de zaak van dat Oostendse koppel in Mijn Restaurant nog net iets meer kans op slagen.

8 George Lucas wil een tv-serie maken rond zijn ‘Star Wars’-saga, die volgens hem ‘een combinatie van Deadwood en The Sopranos, maar dan in de ruimte’ moet worden. Zou iemand Lucas eens een dvd-box van Battlestar Galactica willen overhandigen?

9 Sylvester Stallone is al aan een vijfde Rambofilm bezig en hij belooft in een interview met de Zweedse krant Metro dat het nieuwe deel ‘iets helemaal anders’ zal worden. Momenteel heeft hij naar eigen zeggen al ongeveer de helft van het scenario geschreven. Het punt waarop hij de vorige keer gestopt is, met andere woorden.

10 Tot slot: Mariah Carey heeft met haar nieuwe single Touch My Body voor de 18e keer de top van de Amerikaanse hitlijsten bereikt, en evenaart zo het record van de Beatles. Zeg nu nog eens dat het vroeger niet beter was.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content