Stefaan Werbrouck
Stefaan Werbrouck Ex-hoofdredacteur van Knack Focus en tv-freak

1. Michael Jackson heeft een nieuwe manier gevonden om zijn lege kas te spijzen. De popster reist deze maand naar Japan voor een promotournee, en voor de ronde som van 2500 euro krijgen fans de kans om een halve minuut in het gezelschap van hun idool door te brengen. Voor kinderen onder de twaalf jaar is het gratis.

2. Broer Jermaine Jackson heeft dan weer plannen om in Londen een grote musical op poten te zetten rond de muziek van The Jackson Five. Het zou goed kunnen dat het cijfer in de naam ditmaal zal slaan op het aantal voorstellingen.

3. Harry Potter gaat naakt! Niet in de nieuwe film weliswaar, maar op het podium. In Equus, een toneelstuk dat vanaf eind februari in Londen te zien is, toont acteur Daniel Radcliffe dat hij helemaal volwassen is geworden. Afgaand op de foto’s lijkt de kans groot dat Daniel binnenkort met de bijnaam ‘Hairy Potter’ door het leven gaat.

4. Nog meer bijna bloot. Mariah Carey staat op de cover van het maartnummer van Playboy, gekleed in een vleeskleurig pak. Ook binnenin gaat ze niet volledig uit de kleren, maar ze beantwoordt volgens het magazine wel twintig ‘onthullende vragen’ over… – ja, oké, u bent wellicht al gestopt met lezen.

5. Disney heeft David Beckham ingehuurd. De voetballer zal voor een nieuwe reclamecampagne in de rol kruipen van ‘prins op het witte paard’. Ook iemand waar niemand nog in gelooft.

6. Liefde is… samen afkicken. Kate Moss en Pete Doherty hebben zich met z’n tweetjes laten opnemen in een Londense ontwenningskliniek om hun verslavingen te overwinnen. Eerlijk gezegd lijkt dat een beetje alsof je zou proberen te stoppen met roken met de hulp van Jean-Pierre Van Rossem.

7. Volgens The Sunday Mirror werkt tv-maatschappij Endemol ondertussen aan de nieuwe realityshow Rock Stars in Rehab, waarin enkele beroemdheden gevolgd worden tijdens een ontwenningskuur. Dat wordt dus weer urenlang geëmmer over het weerstaan van de ’tempteesjen’.

8. Nadat hij dertien jaar geleden de popmuziek had afgezworen, maakt Billy Joel dit voorjaar zijn comeback. Volgende week komt zijn nieuwe single uit, getiteld All My Life. En dat is precies wat we voor onze ogen voorbij zagen flitsen toen we dit bericht lazen.

9. Een Amerikaanse miljardair heeft Rod Stewart één miljoen dollar betaald voor een optreden volgende week op zijn feestje voor zijn 60e verjaardag. Natuurlijk: bij Rod is dat net genoeg om één maand alimentatie te betalen, maar toch.

10. Rob Vanoudenhoven presenteert dit voorjaar ‘De Nationale IQ-test’ op VTM. Hij doet ook mee aan het improvisatieprogramma Godzijdank, waar hij naast onder meer Jacques Vermeire, Walter Grootaers en Rani De Coninck gaat zitten. Waarmee Rob in de wedstrijd ‘om ter slechtste carrièrezet’ meteen een flinke kloof slaat op Wim Oosterlinck.

Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content