1* Mel Gibson heeft een proces aan zijn been. De scenarist van The Passion of the Christ claimt dat de regisseur hem nog een deel van de winst moet betalen. De scenarist van The Passion of the Christ, zou dat God himself zijn?

2* Lee Ryan, de voormalige zanger van de boysband Blue, is opgepakt in Groot-Brittannië. Hij wordt beschuldigd van verkeersagressie. Wat enkel kan betekenen dat Ryan met de raampjes open naar zijn eigen muziek heeft zitten luisteren.

3* Michael Bay heeft een script voor Transformers 2 neergepend. Nu de staking voorbij is, zal hij het doorgeven aan zijn vaste scenaristen om het te herschrijven. Dat zijn er alvast een paar die met tegenzin weer aan het werk gaan.

4* Lindsay Lohan en Paris Hilton zijn volgens The Daily Mirror met elkaar op de vuist gegaan tijdens een afterparty van de Grammy’s. Aangezien zij zowat de enigen waren die niet met een award naar huis gingen, moesten ze natuurlijk iets doen om de aandacht te trekken.

5* De broer van Paris Hilton is dan weer opgepakt wegens ‘dronken achter het stuur zitten’. Hij kon wel verzachtende omstandigheden inroepen: het moet geen pretje zijn om zo’n zus te hebben.

6* Yoko Ono heeft een proces aangespannen tegen de Amerikaanse muzikante Lennon Murphy, omdat die haar band Lennon heeft genoemd. Ono vindt dat zoiets het imago van haar ex-man oneer aandoet. Een jonge vrouw wier enige fout is dat haar ouders fans waren van The Beatles een proces aandoen zorgt natuurlijk voor uitstekende public relations.

7* Mariah Carey brengt halverwege april een nieuwe plaat uit: E=MC2. De titel van de eerste song daaruit ligt wél in de lijn van de verwachtingen: Touch My Body.

8* Steven Spielberg heeft zich teruggetrokken als artistiek adviseur voor de Olympische Spelen in Peking, uit protest tegen de rol van China in Darfoer. Tientallen Chineesjes in ET-pakjes zijn naar verluidt ontroostbaar.

9* ‘Ze zou beter haar zaken op orde brengen.’ Aldus Keith Richards tijdens een interview op het filmfestival van Berlijn, over Amy Winehouse. Hij heeft recht van spreken natuurlijk: het is tenslotte niet alsof hij ooit al eens stomdronken uit een palmboom is gevallen.

10* Tot slot: Dolly Parton heeft haar tournee door Amerika moeten afzeggen, omdat haar rug te veel pijn doet door haar grote boezem. ‘Jullie moeten maar eens proberen om deze borsten te dragen zonder dat je rugproblemen krijgt’, aldus Parton in een statement. Wij hebben twee woorden voor Parton: Geert Lambert.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content