1* Paris Hilton zal meedoen aan het nieuwe Amerikaanse realityprogramma Virgin Territory, waarin een groepje maagden op zoek gaan naar het beloofde land. In een opmerkelijk moment van terughoudendheid heeft Hilton beslist om enkel op te treden als begeleider van de deelnemers, en niet als prijs voor de overwinnaar.

2* Hilton is ondertussen ook veroordeeld tot drie jaar voorwaardelijk, nadat ze vorig jaar dronken achter het stuur werd aangetroffen. De straf kan wel nog verlaagd worden tot één jaar, als Paris 40 uur gemeenschapsdienst doet. Als ze erin slaagt 40 uur uit het nieuws te blijven, beschouwen wij alvast haar dienst aan de gemeenschap als volbracht.

3* ‘Net zoals Jezus krijgt Tom veel kritiek, maar toekomstige generaties zullen beseffen dat hij gelijk had.’De leiders van Scientology vinden Tom Cruise de ideale persoon om het woord van Scientology te verkondigen op deze planeet. De leiders van Scientology zijn de voeling met deze planeet duidelijk een beetje kwijt.

4* ‘Toen ik 40 werd, heb ik besloten dat ik niet meer over mijn leeftijd zou liegen en dat ik voortaan rollen zou kiezen die niet rond mijn lichaam draaien.’ Sharon Stone, 48, liegt in een interview over de film Bobby nog één keer over haar leeftijd.

5* In Madame Tussaud’s in New York worden twee weken lang een wassen David en Victoria Beckham tentoongesteld, samen met een wassen George Bush die een kaartje met ‘Welcome in America’ vasthoudt. Ja, het was even zoeken naar een persoon die in de VS nog minder populair is dan de Beckhams.

6* Fox gelooft in ieder geval wel in David en Victoria. De tv-zender wil het duo een eigen realitysoap geven, Living With The Beckhams, waarin de twee gevolgd worden tijdens hun eerste maanden in Los Angeles. Er zal hoogstwaarschijnlijk letterlijk en figuurlijk geen bal te zien zijn.

7* Hugh Hefner ontkent dat hij aan Kelly Osbourne heeft gevraagd om in Playboy te poseren. ‘Ik denk niet dat het zou kunnen’, aldus de chef. ‘Wij airbrushen niet zoveel.’ Kan kloppen: het meeste verbouwingswerk aan de modellen is immers al gebeurd vóór de fotosessies.

8* De Amerikaanse porno-industrie ziet de opkomst van high definition television met lede ogen aan, omdat de actrices vrezen dat hun onvolkomenheden op de nieuwe schermen iets te goed te zien zullen zijn. Daarom zijn regisseurs nu al op zoek naar nieuwe, verdoezelende camerastandpunten.

9* Een Amerikaanse frisdrankenproducent brengt in april een nieuw energiedrankje op de markt, Liquid Experience, genoemd naar het doorbraakalbum van Jimi Hendrix Are You Experienced? In een reactie in The New York Daily News noemt Flea van The Red Hot Chili Peppers het ‘zeer teleurstellend dat Hendrix’ imago misbruikt wordt voor de commercie’. Ja, als uithangbord zou Flea toch veel gepaster geweest zijn.

10* Britney Spears heeft alweer gezorgd voor controverse, nadat ze gespot is toen ze samen met haar 16 maanden oude zoontje sexy lingerie ging kopen. Maar goed: ze zal in de toekomst dus wel weer een onderbroek aan hebben.

Stefaan Werbrouck

Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content