1* Rowan Atkinson wil voorgoed afscheid nemen van Mr. Bean. ‘De kans dat er ooit nog een serie of film komt, is heel klein’, aldus de acteur bij de voorstelling van zijn nieuwste film Mr. Bean’s Holiday. ‘Al mag je natuurlijk nooit nooit zeggen.’ O jawel, Rowan, als er ooit een gelegenheid is geweest om nooit te zeggen, dan nu wel.

2* Michael Jackson wil een gigantische replica van zichzelf laten neerpoten in de woestijn nabij Las Vegas, compleet met laserstralen die uit zijn ogen komen. Eerst had men gedacht om met neonlicht te werken, maar dat is afgevoerd omdat volgens een woordvoerder ‘neon niet meer van deze tijd is’. Wat natuurlijk een argument is om het net wél te gebruiken in een standbeeld van Michael Jackson.

3* Dimitri, een bewoner van het Big Brotherhuis, komt in het Guinness Book of World Records. Vorige week is hij erin geslaagd het wereldrecord ‘T-shirts aantrekken’ te breken. Vlaanderen is dan weer goed op weg om bij deze editie van Big Brother het wereldrecord ‘ongeïnteresseerd zijn’ scherper te stellen.

4* Een Brits radiostation heeft gepeild naar de favoriete songs bij mensen boven de vijftig jaar. Winnaar werd Imagine van John Lennon, gevolgd door The Lady In Red van Chris de Burgh. Maar vooral het nummer drie is mooi: Stairway to Heaven van Led Zeppelin.

5* Wynonna Judd gaat scheiden van haar man, nadat ze hem in bed heeft betrapt met een minderjarig meisje. Eén lichtpuntje toch: Judd maakt countrymuziek, dus hier moet echt wel een geweldige song van komen.

6* Nog meer huwelijksproblemen: de vrouw van Scott Weiland, ex-zanger van Stone Temple Pilots en vandaag de frontman van Velvet Revolver, is gearresteerd omdat ze de kleren van haar man in brand gestoken heeft. Het koppel had eerst nog samen een hotelkamer in de vernieling geholpen, maar daarna kregen ze ruzie. Wellicht konden ze niet uitmaken wie van de twee er nu eigenlijk het zieligst is.

7* James Blunt en fotomodel Petra Nemcova zijn uit elkaar, maar de zanger heeft al meteen een nieuwe liefde gevonden, in de actrice Lindsay Lohan. En dat is uitstekend nieuws, niet alleen voor Blunt zelf maar – aangezien Blunt zijn debuutplaat schreef om een gebroken hart te verwerken – ook voor ons allemaal.

8* Ter promotie van de release van ‘The SimpsonsMovie’krijgen elf supermarkten in de VS een K-Mart-façade, net als in de tv-serie. Of dat betekent dat de winkels ook bedorven voedsel zullen verkopen tegen veel te hoge prijzen, is niet bekend.

9* Ricky Gervais zal de hoofdrol spelen in de Amerikaanse romantische komedie ‘Ghost Town’, over een man die dode mensen kan zien. Laten we hopen dat Gervais hierna ook niet zijn dode carrière zal zien.

10* Randy Spelling, de zoon van de vorig jaar overleden tv-producent Aaron Spelling, heeft in een interview gezegd dat hij en niemand anders Paris Hilton ontmaagd heeft. Ja, Hilton is geen maagd meer, wie had dat gedacht?

Door Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content