Stefaan Werbrouck
Stefaan Werbrouck Ex-hoofdredacteur van Knack Focus en tv-freak

1* ‘Life is like a box of chocolates: you never know what you gonna get.’ Behalve in Hollywood dan: volgens enkele bronnen zijn er plannen om een sequel te maken op Forrest Gump, de interplanetaire kaskraker uit 1994 met Tom Hanks in de hoofdrol. Run, iedereen, run!

2* Koffieketen Starbucks gaat een eigen platenmaatschappij oprichten. Ex-Beatle Paul McCartney wordt genoemd als de eerste artiest die zal tekenen voor het Hear Musiclabel. Een stevige dosis cafeïne, dát was het wat er ontbrak op zijn laatste plaat.

3* Christina Aguilera heeft nog maar eens uit bed geklapt. Deze keer vertelde ze in een interview dat ze in de slaapkamer graag ‘doktertje en verpleegstertje’ speelt én dat haar favoriete plaat tijdens het vrijen ‘alles van Radiohead’ is. Benieuwd of haar partner zijn lach kan inhouden tijdens Fake Plastic Trees.

4* Madonna speelt mee in ‘Nip/Tuck’, de Amerikaanse dramareeks rond twee plastisch chirurgen die bij ons op Kanaaltwee te zien is. De scenaristen hebben speciaal voor de zangeres een gastrolletje geschreven. Het zal u dan ook niet verwonderen dat Madonna naakt te zien zal zijn.

5* Nadat hij de film ‘Jackass’ had bekeken, wilde een Amerikaanse man zelf een stunt uithalen: hij vroeg aan een vriend om aanstekervloeistof over zijn kruis te gieten en daarna in brand te steken. De man werd met zware brandwonden afgevoerd, maar zou normaal gezien volledig moeten herstellen. Hij zal wel altijd een idioot blijven.

6* Een afkickcentrum spant een rechtszaak aan tegen Courtney Love, omdat die haar rekening uit 2005 van bijna 200.000 dollar nog altijd niet heeft betaald. Volgens de advocaat van Love wil zijn cliënte het probleem zo snel mogelijk oplossen, wat alleen maar kan betekenen dat er in de eerstvolgende maanden weer ergens enkele onuitgegeven nummers van Nirvana zullen worden gevonden.

7* Na de succesvolle reünietournee komt er nu ook een musical rond Take That. De show, een verhaal vol ‘liefde, ambitie en verraad’ over een Take That-covergroepje, gaat in het najaar in première en zal Never Forget heten. Dat beginnen we ook stilletjes te vrezen.

8* Margriet Hermans wil weer op televisie komen: ze heeft bij Vijftv een programmavoorstel ingediend voor ‘een kritische kookshow rond diëten’. Dat mag natuurlijk, al zou het toch mooi zijn mocht Hermans in haar hoedanigheid van volksvertegenwoordiger ook eens een wetsvoorstel indienen.

9* Volgens ‘The Sun’ is Pamela Anderson weer samen met Tommy Lee, vijf maanden nadat haar huwelijk met Kid Rock ten einde liep. En dat is, hoe pijnlijk het ook mag wezen, eigenlijk een stap vooruit.

10* De leden van Franz Ferdinand zijn druk bezig met hun volgende album, en volgens de gitarist wordt de opvolger van You Could Have It So Much Better ‘een soort Kid A waarop je kunt dansen’. Of zoals Christina Aguilera het zou zeggen: de ultieme seksplaat.

Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content