Stefaan Werbrouck
Stefaan Werbrouck Ex-hoofdredacteur van Knack Focus en tv-freak

1* Volgens het Britse muziekblad NME is een theatergezelschap in Seattle druk bezig met een dansproductie rond ‘Nevermind’, het meesterwerk van Nirvana. Hopelijk krijgen de vertoningen een waarschuwing mee, zoals With the lights out, it’s less dangerous.

2* Sylvester Stallone heeft op aandringen van de filmmaatschappij een ‘body double’ ingehuurd, om tijdens de opnames van de nieuwe Rambofilm in te springen als zijn lichaam het laat afweten. Het acteerwerk zal Stallone helaas nog altijd zelf doen.

3* ‘We zijn naar mijn suite gegaan, en hebben daar minstens 30 uur lang aan tantrische seks gedaan.’ Aldus de immer bescheiden P. Diddy over de bedavonturen met zijn vriendin tijdens een recente trip naar Parijs. Wat hij er niet bij vertelt, is dat hij pas na 25 uur had beslist welk koosnaampje zijn penis moest krijgen.

4* De redactie van ‘US Weekly’ heeft op de website een brief gepost aan Victoria Beckham, met de vraag of ze in het vervolg a.u.b. een bh wil dragen tijdens haar uitjes, omdat de journalisten het beu zijn om altijd haar tepels te zien. Bij ons beperkt het zich ondertussen al lang niet meer tot de tepels, maar goed: wij zijn een paar jaar verder.

5* De scheiding van Britney Spears en Kevin Federline is voltrokken, volgens het koppel ‘op een vriendschappelijke manier’. Britney heeft nu recht op de helft van Kevins niets.

6* ‘Als ik naar een afkickcentrum zou gaan, dan zou ik te beschaamd zijn om dat te laten weten aan de buitenwereld. Maar hij zendt een persbericht uit met een opsomming van alle redenen. Toeval, niet?’ Het zit Gary Barlow van Take That een beetje hoog dat Robbie Williams zich liet opnemen in een ontwenningskliniek net een dag voor de groep een Brit Award kreeg.

7* De piano waarop John Lennon ‘Imagine’ heeft gecomponeerd, gaat op tournee: het instrument zal in de volgende maanden te zien zijn op plaatsen waar er in het verleden gewelddaden zijn gebeurd, om zo de vrede in de wereld te promoten. Yoko zal dus wellicht niet mee gaan.

8* Eind deze maand wordt de as van acteur James Doohan, Scotty van ‘Star Trek’, met een raket de ruimte in gelanceerd, samen met de overblijfselen van 200 andere overledenen. Benieuwd hoe lang het duurt vooraleer het KMI weer gewag maakt van een vreemde verhoging in de concentratie fijn stof.

9* Een Amerikaans tienermeisje is in hongerstaking gegaan, omdat ze wou dat een bepaalde kandidaat in American Idol zou worden weggestemd. Na 16 dagen is ze gestopt, toen ze besefte dat ze in hongerstaking was omdat ze wou dat een bepaalde kandidaat in American Idol zou worden weggestemd.

10* Mariah Carey wil naar Mexico gaan om een kindje te adopteren. De autoriteiten van Mexico melden dat er zich voor de eerste keer een migratiegolf voordoet aan de zuidelijke grens van het land.

Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content