1 Carrie Fisher, vooral bekend van haar rol als Princess Leia in ‘Star Wars’, heeft in een interview verklapt dat ze tijdens de opnames van de sciencefictionfilm een kortstondige affaire heeft gehad met Harrison Ford. Waarmee ze meteen onze vermoedens bevestigt dat bij de Star Wars-films de spannendste dingen zich afspelen áchter de schermen.

2 Mel Gibson gaat voor het eerst sinds 2002 weer acteren. Na zijn dronken tirade tegen enkele politieagenten, waarin hij onder meer riep dat ‘de Joden verantwoordelijk zijn voor alle oorlogen in de wereld’ had hij zich wat low profile opgesteld, maar nu acht hij de tijd rijp voor een terugkeer. In Edge of Darkness zal hij een politieagent spelen die na de dood van zijn dochter een groot corruptieschandaal ontdekt. We weten in ieder geval al welke bevolkingsgroep er níet achter dat schandaal zal zitten.

3 ‘Hij was heel verlegen. Hij vertelde me hoe er vroeger op school niemand met hem wou praten. Maar het had een heel mooie romance kunnen zijn.’ Cher heeft tijdens de talkshow van Oprah Winfrey gepraat over haar kortstondige affaire met Tom Cruise, die 16 jaar jonger is dan zij. Net nu we dachten dat Cruise toch écht niet meer vreemder kon overkomen…

4 Roger Waters is zijn varken kwijt. De voormalige Pink Floydbassist zag tijdens een optreden op het Coachellafestival in de VS zijn gigantische opgeblazen zwijn de lucht ingaan, en sindsdien is het verdwenen.

5 Guillermo Del Toro zal ‘The Hobbit’ regisseren, de prequel op de Lord of the Rings-trilogie. Hij heeft beloofd dat hij de visie van Peter Jackson zal respecteren. Hopelijk betekent dat niet dat zijn film óók een derde te lang zal zijn.

6 David Beckham heeft in de VS meegedaan in ‘Sesamstraat’. In de bewuste aflevering komt hij langs om Elmo enkele nieuwe woorden te leren. Hij was de eerste gast wiens stem perfect bij die van de poppen paste.

7 De roddelmachine rond Amy Winehouse draait verder. Ditmaal zou haar huwelijk met Blake Fielder-Civil voorbij zijn. Nadat ze van haar succesalbum Back To Black eerder al Addicted, You Know That I’mNo Good en Rehab in de praktijk omzette, is ze nu dus aan Love Is A Losing Game toegekomen. Benieuwd wat het wordt als ze aan Some Unholy War toe is.

8 ‘Het is toch moeilijk om het plezier, de spotlights en de mensen te vergeten’, aldus Tina Turner in een interview. En dus heeft de 68-jarige zangeres beslist dat ze nog maar eens een comeback wil maken. U ziet, Jos Ghysen, het is nog niet te laat!

9 Phil Collins (57) houdt er voorlopig wel mee op. In een interview met The Times zegt hij dat hij geen nieuwe songs meer schrijft en ook optreden voor bekeken houdt. Momenteel hou ik me meer bezig met het verzamelen van memorabilia dan met popmuziek’, aldus de zanger.

10 Tot slot:Wij houden van Oranje van André Hazes is door de Nederlandse bevolking verkozen tot hét symbool voor het Oranjegevoel, nog voor het nationale volkslied. Vooraleer u begint te lachen, herinneren we er u nog even aan dat ónze premier La Marseillaise als symbool van het Belgiëgevoel verkoos.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content