1 ‘Yes, Senator Clinton, that’s how you sounded. Like you were nuts. Like you were a bigot stoking the fires of stupidity.’ Aldus documentairemaker Michael Moore, die op zijn website in zijn geheel eigen stijl zijn steun heeft gegeven aan Barack Obama.

2 Na het ontslag van Scott Weiland is Velvet Revolver op zoek naar een nieuwe zanger. En daarvoor wil de groep het internet inschakelen. De band zal een website opstarten waar would-be zangers een video van hun kunsten kunnen posten, in de hoop zo een verborgen talent te vinden. Berre Bergen, grijp je kans!

3 Sting heeft een proces aan zijn been. Een ex-kok vindt dat hij een deel van de royalty’s van enkele Policesongs moet krijgen, omdat hij de zanger ooit heeft verteld over een prostituee genaamd Roxanne én over die keer dat hij een boodschap naar zijn moeder in een fles had verstuurd. Volgens Sting heeft de 48-jarige man, een zekere meneer Dedodododedadada, psychische problemen.

4 Een stuntman op de set van de nieuwe Bondfilm ‘Quantum of Solace’ heeft de Aston Martin van de geheim agent in een meer gereden. Zijn verbazing was groot toen de ‘hoovercraftknop’ in de auto niet bleek te werken.

5 David Hasselhoff heeft plastische chirurgie ondergaan. Volgens een woordvoerder heeft hij ‘iets boven zijn oog’ laten wegnemen. Oké, we weten dat Hasselhoff sinds Knight Rider niet meer van kapsel is veranderd, maar om er daarom nu meteen mee naar de plastisch chirurg te gaan…

6 ‘Het maakt me niet uit of iemand schildpadden of kikkers vereert, zolang hij maar een goed mens is. En Cruise ís een goed mens.’ Madonna vindt dat Tom Cruise de laatste tijd te hard wordt aangepakt. Liggen er daar nieuwe adoptiemogelijkheden voor Madge in het verschiet?

7 Elvis Presley heeft ooit in het geheim een bezoek gebracht aan Engeland. Vijftig jaar lang werd gedacht dat de zanger daar nooit een voet had gezet, maar een nieuwe getuige spreekt dat tegen. Meteen is ook een ander mysterie opgelost: de oorsprong van fish & chips.

8 Paris Hilton bouwt gestaag verder aan haar carrière. Ze heeft een contract ondertekend met de Britse tv-zender Living TV, en gaat binnenkort een programma presenteren over hondenkappen. Nog even en ze is helemaal klaar voor een belspelletje!

9 Mariah Carey heeft haar fans op de tenen getrapt, toen ze bij een signeersessie van haar nieuwe album E=MC2 twee uur te laat aankwam. Maar zoals de inspiratiebron voor de plaattitel natuurlijk al wist: tijd is relatief.

10 Tot slot: Frans Bauer wordt volgend jaar de nieuwe presenator van het legendarische Bananasplit. De eerste aflevering draait volledig rond een van de sterkst uitgewerkte verborgencameragrappen aller tijden: Bauers carrière.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content