1 Kanye West heeft zijn eigen reiswebsite gelanceerd: www.kanyetravel.com. Een reis naar de tijd toen rappers nog geen belachelijke zijproducten hadden, biedt hij jammer genoeg niet aan.

2 British Airlines weert Naomi Campbell van al haar vluchten, nadat het supermodel een van de stewardessen in het gezicht had gespuugd. Blijkbaar is Campbell dus zelfs op plaatsen waar gsm’s verboden zijn nog altijd een gevaar.

3 ‘Het is niet gemakkelijk om als vrouw geassocieerd te worden met The Beatles. Ik denk dat alle echtgenotes geleden hebben. Maar het is het beste als je in stilte lijdt.’ Yoko Ono heeft goede raad voor Heather Mills. In stilte lijden, dat is nu toch ook het laatste wat we zouden associëren met Yoko.

4 Jennifer Lopez wil dat Tom Cruise de peter wordt van haar kersverse tweeling. De acteur heeft de baby’s naar verluidt al voor bijna 150.000 euro aan cadeaus gegeven en liet ook een groot aquarium in hun kinderkamer installeren. Zodat ze zich meteen een beeld kunnen vormen van hoe de rest van hun leven zal zijn?

5 ‘Als je ziet hoe mensen elkaar behandelen in Afrika, de wreedheid en de pijn die ze elkaar aandoen, en dan kom je terug naar hier en je ziet paparazzi die voor het geld foto’s nemen van beroemdheden die naar het ziekenhuis worden gebracht, dan vraag je je toch af: wie is er het slechtst af?’ Aldus Madonna in een interview met Vanity Fair. Ja, de mensen in Oost-Congo hebben ongetwijfeld medelijden met Britney Spears.

6 Britney Spears wordt trouwens het gezicht van een Scandinavisch meubelmerk. Waarschijnlijk omdat ze er op het eerste gezicht perfect uitziet, tot je ze meeneemt naar huis en er een paar schroeven blijken te ontbreken.

7 The Simpsons zijn verbannen van de Venezolaanse televisie. Volgens de bewindvoerders van het land bevat de animatiereeks ‘boodschappen die ingaan tegen de opvoeding van onze kinderen en adolescenten’. Ter vervanging is de tv-zender gestart met Baywatch. Als die serie wél past bij de opvoeding van de lokale jeugd, dan gaan wij toch nooit zwemmen voor de kusten van Venezuela.

8 ‘Mick is niet echt muzikaal. Als ik zeg dat er in onze setlist te veel songs in dezelfde toonaard staan, dan begrijpt hij dat niet.’ Aldus Keith Richards over zijn frontman. Hij geeft wel toe dat ‘Mick heel erg goed is in ‘Mick Jagger zijn’.’ Net zoals niemand beter Keith Richards doet dan Keef zelf.

9 Televisiebedrijf Eyeworks werkt aan een nieuw tv-programma waarin op zoek wordt gegaan naar mensen die de wereld willen veranderen. De voorlopige werktitel: De Nieuwe Messias.

10 Tot slot: vandalen hebben een struiksculptuur in Liverpool in de vorm van de Beatles aangevallen. Het deel dat Ringo Starr moet voorstellen, werd onthoofd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content