(S.W.)

1 ‘Ik word met de jaren beter en beter. Als ik foto’s zie van toen ik 21 was, besef ik dat ik er nu veel mooier uitzie.’ Aldus Cameron Diaz. We wilden dat we hetzelfde konden zeggen van haar films.

2 Michael Moore gaat een sequel maken op Fahrenheit 9/11, waarin getoond wordt hoe het Bush vergaan is sinds de documentaire uitkwam. Eén ding is alvast zeker: deze keer zal Moore er wél voor kunnen zorgen dat Bush niet herverkozen wordt.

3 ‘Bij een groot label zitten is alsof je in het huis van je grootouders woont. Je weet dat je eigenlijk zou moeten verhuizen en ooit zal het er wel van komen, maar voorlopig zit je nog veel te goed.’ Chris Martin ontkent dat Coldplay net als Radiohead zijn platen in eigen beheer zou willen uitbrengen.

4 Paul McCartney is boos op Lexus. De Japanse autofabrikant, die sponsor was van Macca’s tournee in 2005, had de muzikant als cadeautje een splinternieuwe ecovriendelijke auto opgestuurd. Maar tot Macca’s woede werd de hybride wagen met het vliegtuig uit Japan overgevlogen, waardoor hij dus plotseling een stuk minder milieuvriendelijk werd.

5 De verkoop van Michael Jacksons Neverland Ranch gaat niet door. Vlak voor de geplande veiling heeft een investeringsbedrijf het landgoed opgekocht. In een verklaring zei Jackson ‘opgelucht’ te zijn omdat hij zich vanaf nu ‘weer kan focussen op de toekomst’. Aldus de man die net een ’25th Anniversary Edition’ van zijn belangrijkste plaat heeft uitgebracht.

6 Justin Timberlake wordt tv-producent. Voor MTV zal hij een realityreeks maken, getiteld The Phone. Het concept: in een Amerikaanse stad beginnen twee gsm’s te rinkelen, en wie er een opneemt, kan deelnemen aan de show en een flinke geldsom winnen. Een belspelletje dat jou opbelt dus, we zijn weer een stapje dichter bij de afgrond.

7 Volgens The Daily Star maakt Amy Winehouse binnenkort haar debuut als model. Ontwerper Julien Macdonald zou de zangeres willen rekruteren voor zijn show op de London Fashion Week in september. Als een anorectische drugsverslaafde als Winehouse ergens niet zal opvallen, dan wel op de catwalk.

8 ‘Ze heeft altijd al onder een microscoop geleefd, van toen ze een tiener was. Ze is nooit op een normale manier volwassen kunnen worden.’ Madonna neemt het op voor de veelgeplaagde Britney Spears. En iemand die op haar 50e in een korset op een albumhoes gaat staan, weet natuurlijk wel iets af van ‘niet volwassen worden’.

9 ‘It’s going to rip your face off. I don’t think the world will be ready for this album.’ Aldus Slipknotzanger Corey Taylor over de nieuwe plaat van de groep. Euhm, is de wereld eigenlijk ooit wél klaar geweest voor een nieuw album van Slipknot?

10 Tot slot: Zak Starkey, zoon van Ringo Starr, is uit Oasis gestapt. Volgens The Sun hebben hij en Noel Gallagher ruzie gemaakt en is de drummer het daarop afgetrapt.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content