1 Volgens enkele Amerikaanse archeologen is niet alles wat in de nieuwe Indiana Jonesfilm gebeurt, helemaal op feiten gebaseerd. Ondertussen is, negentien jaar na datum, ook duidelijk geworden dat Sean Connery niet echt de vader is van Harrison Ford.

2 Celine Dion verbruikt in haar huis in Florida ongeveer 25 miljoen liter water per jaar, zo blijkt uit officiële documenten. Dat is ongeveer 65 keer zoveel als een normale inwoner van de staat. Hallucinante cijfers, zeker als je weet dat Dion maar ongeveer een vijfde weegt van de gemiddelde bewoner van Florida.

3 Jamie Spears, vader van, heeft zijn job opgegeven. Vanaf nu wordt hij fulltime manager van zijn dochter, om haar op het rechte pad te houden. Enkele weken geleden werd nog bekend dat Jamie samen met Kevin Federline een restaurant wou openen; standvastigheid zal hij Britney dus alvast niet kunnen bijbrengen.

4 Paul McCartney heeft de meest sexy glimlach van alle beroemde Britse bejaarden. Dat blijkt toch uit een peiling die de organisatoren van de National Smile Month hielden onder een paar duizend senioren. Vooral het feit dat hij nog al zijn eigen tanden heeft, gaf de doorslag.

5 ‘Zijn we te stom om te winnen, of houdt Europa gewoon niet van ons?’ Aldus de titel in de Bild am Sonntag na de finale van het Eurovisiesongfestival, waarin Duitsland voorlaatste eindigde. Aangezien ’te stom zijn’ nog nooit een bezwaar is geweest om te scoren op het festival…

6 ‘Het was alsof ik onder een bus werd gegooid.’ Zo omschrijft Kid Rock in een interview de korte tijd dat hij getrouwd was met Pamela Anderson. Oké, we kunnen aannemen dat borstimplantaten niet echt natuurlijk aanvoelen, maar hij overdrijft toch een beetje.

7 LL Cool J gaat kleding ontwerpen voor de Amerikaanse winkelketen Sears. De rapper zal zich vooral op kinderen richten.

8 Model en actrice Carmen Electra lanceert dan weer haar eigen gamma van stripperpalen. Electra is een fervent paaldanseres, en ze wil ervoor zorgen dat elke vrouw over de wereld in haar eigen woonkamer haar voorbeeld kan volgen. Zolang ze daardoor maar geen films als Epic Movie of Meet The Spartans gaan maken, is het allemaal goed.

9 Arthur Fonzarelli, alias Fonzie uit Happy Days, krijgt deze zomer zijn eigen standbeeld. De Amerikaanse stad Milwaukee onthult eind augustus een buste van het personage, die vreemd genoeg uit brons en níet uit leer zal bestaan.

10 Tot slot: Sean ‘Diddy’ Combs heeft een filmscenario geschreven. De rapper was de afgelopen weken voor de eerste keer op het festival van Cannes, en dat bezoek heeft hem naar eigen zeggen zo ‘geïnspireerd’ dat hij meteen in de pen is gekropen.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content