1 Madonna staat op de cover van het aprilnummer van Vanity Fair, en dat is al de tiende keer dat de popster die eer te beurt valt. Madge is het gezicht van de ‘green issue’ van het tijdschrift – een speciaal nummer gewijd aan de toestand van de aarde – en torst op de voorpagina onze planeet op haar rug. Sorry hoor, maar sinds een paar jaar is dat toch eerder andersom.

2 De zangeres heeft in een interview ondertussen verteld waarom ze precies met Guy Ritchie getrouwd is: omdat hij ‘een uitdaging’ was. Madonna raakt snel verveeld in een relatie, en een ‘bad boy’ als Ritchie helpt daartegen. ‘Je kunt veel van Guy zeggen,’ aldus de zangeres, ‘maar niet dat hij saai is.’ Die kant van zijn persoonlijkheid kan hij immers helemaal kwijt in zijn films.

3 Sean ‘P Diddy’ Combs ziet zichzelf dan weer nooit trouwen. Omdat hij opgevoed is door een alleenstaande moeder, heeft hij immers nooit ‘het goede voorbeeld’ gezien en hij is daardoor naar eigen zeggen bang voor een langdurige relatie. Combs heeft ondertussen al zes kinderen bij drie verschillende vrouwen: hij is dus in ieder geval niet bang om zelf het slechte voorbeeld te geven.

4 Frisdrankfabrikant Dr Pepper zal iedereen in de VS een gratis blikje geven als Guns ’n Roses het langverwachte Chinese Democracy dit jaar nog uitbrengt. ‘Het heeft ook lang geduurd vooraleer ons drankje helemaal op punt stond’, aldus de woordvoerder, ‘dus we kunnen begrip opbrengen voor Axls zoektocht naar perfectie.’

5 De andere ex-leden van Guns ’n Roses, beter bekend onder de naam Velvet Revolver, hebben hun zanger Scott Weiland ondertussen aan de deur gezet. Gitarist Slash had genoeg van het excentrieke gedrag en de drugsproblemen van de man.

6 Keith Richards heeft zijn nieuwe favoriete drug onthuld: marihuana. De rocker rookt ‘de hele dag lang’ joints, ’tot mijn hoofd ervan tolt’. Het enige probleem is dat de man druk bezig is met zijn autobiografie en hij door de drugs ‘zelfs moeite heeft om me te herinneren wat er gisteren gebeurd is’. Nu goed: daar zijn we ook niet in geïnteresseerd, het is wat veertig jaar geleden gebeurd is dat we willen lezen.

7 Paris Hilton is de meest overbelichte beroemdheid van de Verenigde Staten. Dat is de conclusie van een Amerikaans marketingbureau. Britney Spears en Lindsay Lohan maken de top 3 vol.

8 Er zijn plannen om ‘Now and Then’, de laatste onafgewerkte song van John Lennon uit te brengen, als eerbetoon aan Neil Aspinall, de onlangs overleden ‘vijfde Beatle’. Blijkbaar is de term ‘laatste onafgewerkte song van John Lennon’ al even rekbaar als ‘vijfde Beatle’.

9 Jamie Oliver wil een museum bouwen dat helemaal gewijd is aan de culinaire geschiedenis van zijn land. Als zelfs Groot-Brittannië eerder een culinair museum krijgt dan België, dan scheelt er toch echt wel iets met onze nationale trots.

10 Tot slot: sommige dvd-boxen van het 17e seizoen van FC De Kampioenen bevatten een productiefout, waardoor de laatste vijf minuten van een van de afleveringen niet kan worden afgespeeld. Wie een defecte dvd heeft, kan die inruilen bij de winkelier. Of u kunt natuurlijk ook gewoon het slot van de aflevering daarvoor nog eens bekijken, veel verschil zal er toch niet zijn.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content