(S.W.)

1 ‘Ik heb er geen enkel probleem mee om mijn kleren uit te doen voor een film. Omdat ik vind dat films een weerspiegeling zijn van het echte leven, en in het echte leven zijn we vaak naakt. Tenminste, ik toch.’ Ewan McGregor legt uit waarom hij zo veel in zijn blootje loopt in zijn films.

2 ‘Hij maakt al bijna helemaal deel uit van de familie.’ Dat zeggen de ouders van Paris Hilton over haar nieuwste vriendje, punkrocker Benji Madden. Het is alleen nog wachten tot hij opgepakt wordt terwijl hij dronken achter het stuur zit en er een seksvideo van hem opduikt op het internet.

3 Prince heeft een verrassingsoptreden gegeven in een bar in Hollywood. De grootste verrassing kwam er echter toen de artiest na afloop aan de 250 aanwezigen elk 200 dollar vroeg, met de woorden ‘je dacht toch niet dat ik alles gratis weg zou geven, hé?’.

4 Keith Richards is een fervent skiër, zo verklapte hij in een interview. Hij heeft de microbe te pakken gekregen toen hij twee winters lang in een afkickkliniek in Zwitserland zat. Gaan skiën tussen bergen sneeuw, het lijkt niet meteen de meest efficiënte manier om je gedachten te verzetten als je van de drugs af moet, maar goed.

5 De Amerikaanse komiek Bill Cosby gaat een hiphopplaat opnemen. Het album moet volgens de bedenker van The Cosby Show ‘het tegenovergestelde van de gangsta rap worden, een plaat zonder al die onnodige schuttingtaal en die vrouwenhaat’.

6 Amy Winehouse en Mark Ronson zijn samen naar de studio getrokken, om te werken aan de theme song voor de nieuwe Bondfilm Quantum of Solace. We zijn nu al benieuwd hoe Winehouse die titel zal uitspreken na tien Bacardi-cola’s.

7 De Amerikaanse tv-dokter Dr. Phil is in opspraak gekomen, nadat bleek dat een van zijn redactieleden wel heel ver was gegaan om een gast in de studio te krijgen. Die gast zat in de gevangenis op het moment van de opnames, en de redacteur had er niets beters op gevonden dan de borg te betalen uit het productiebudget.

8 Mötley Crüe heeft zijn nieuwe single Saints of Los Angeles uitgebracht via de videogame Rock Band. Daarmee is de heavymetalband de eerste groep die een game gebruikt als distributiekanaal.

9 ‘Onze fans waren vroeger heel erg jong. Nu zullen ze dus tussen de 25 en de 35 zijn. Ze zijn nog altijd heel aantrekkelijk én ook legaal.’ Ja, Joey van New Kids On The Block kijkt echt wel uit naar de reünie van zijn oude groep.

10 Tot slot: er komt een langspeelfilm van FC De Kampioenen. De film komt in het najaar van 2009 in de zalen, naar aanleiding van de 20e verjaardag. Een beetje zoals bij The Simpsons dus, met dat verschil dat we daar 20 jaar lang gehoopt hebben op een film, en we er hier 20 jaar lang voor gevreesd hebben.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content