1 Nu Indiana Jones IV een kaskraker is, zijn de Hollywoodstudio’s er als de kippen bij om ook andere oude succesnummers opnieuw tot leven te wekken. Vorige week heeft Eddie Murphy zijn handtekening gezet onder een contract voor een vierde deel van Beverly Hills Cop. De titel van de nieuwe film zou wel een klein beetje veranderd worden: voortaan moeten we spreken van Beverly Over The Hills Cop.

2 Kevin Federline is door een nachtclub in Los Angelesuitgeroepen tot ‘vader van het jaar’. De jury zei in haar rapport ook dat Britney een uitstekende kans maakt om de running mate van Barack Obama te worden.

3 Volgens ‘News Of The World’ is de urne met de as van KurtCobain gestolen uit het huis van Courtney Love in Los Angeles. Natuurlijk, de reputatie van die roddelkrant kennende, zal ze volgende week bekend maken dat een groep aliens de pot meegenomen heeft, op bevel van Elvis.

4 Yoko Ono heeft het proces verloren dat ze had aangespannen tegen de makers van de film Expelled: No Intelligence Allowed. Die hadden zonder het te vragen Lennons song Imagine gebruikt in hun werkstuk, en daarom stapte Ono naar de rechter. Na de uitspraak bood Ono als zoenoffer nog aan dat de regisseurs al háár songs gratis mochten gebruiken, maar daar trapten die niet in.

5 Brigitte Bardot is dan weer veroordeeld tot een boete vanongeveer 15.000 euro, wegens het uitlokken van racisme. De 73-jarige ex-actrice en dierenrechtenactiviste liet eind 2006 in een brief aan Nicolas Sarkozy haar afschuw weten over de rituele schapenslachting tijdens het moslimfeest Aid-el-Kebir en schreef dat ze het beu is ‘om geleid te worden door een volk dat ons land vernietigt door zijn wetten op te leggen’.

6 De kandidaten in het negende seizoen van de Britse ‘BigBrother’ moeten voortaan zelf hun voedsel kweken. Ze krijgeneen stukje grond ter beschikking waar ze groenten, kruiden en fruit mogen zaaien. Wat dus betekent dat de meeste gesprekken in het huis overtuinieren zullen gaan – spannend!

7 Johnny Rotten heeft zijn legendarisch slecht gebit latenbijwerken. Bij een tandarts in Los Angeles legde hij 22.000 dollar op tafel voor een rij nieuwe, witte tanden. De punker zegt dat hij om gezondheidsredenen de stap heeft gezet, al zal zijn reis samen met Marc Reynebeau ongetwijfeld ook wel een rol gespeeld hebben.

8 ‘Sommige mensen zijn bang om gefilmd te worden. Ik ben bang om niet gefilmd te worden.’ Zo verklaart Pamela Anderson haar beslissing om een realitysoap te laten maken over haar leven. En meteenis ook haar beruchte sex tape verklaard.

9 Metallica krijgt een eigen versie van ‘Guitar Hero’. Normaal gezien komt er in 2009 een speciale editie van de game op de markt die volledig gebaseerd is op de songs van de metalgroep.

10 Tot slot: dokter Fredric J. Baur, de uitvinder van de Pringles-chips, is vorige week overleden, op 89-jarige leeftijd. In overeenstemming met zijn laatste wens heeft zijn familie hem begraven in een grote replica van een Pringles-tube. Of de man eerst in schijfjes gesneden en gefrituurd werd, is niet bekend.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content