1. Nadat hij vorige week in Knokke-Heist tegen een boom was geknald, weigerde Jean-Claude Van Damme een alcoholtest te ondergaan. De politie heeft zijn rijbewijs echter niet ingetrokken omdat hij er niet dronken uitzag. Volgens Het Laatste Nieuws is Van Damme ‘erg trots’ op de hulpdiensten van Knokke. Net zoals de ontsnapte gevangenen ongetwijfeld erg trots zijn op de cipiers van Dendermonde.

2. Pete Doherty is uit zijn appartement getrapt, omdat hij een huurachterstand van zowat 15.000 euro heeft. Volgens de eigenaar hingen de muren van de flat bovendien vol met graffiti, bloed, ‘en wie weet wat nog meer’. Ongebruikte toegangstickets voor Pukkelpop?

3. Al Pacino heeft ooit een lapdance gekregen van Madonna, vertelt hij in een interview. ‘Ze heeft een prachtig lichaam. Als ik later in een rolstoel op mijn terras zit met een glimlach op de lippen, dan is het omdat ik daaraan terugdenk.’ Bij ons zal het zijn omdat we aan Madonna’s acteerprestaties terugdenken.

4. Vanity Fair heeft vorige week de eerste foto’s gepubliceerd van Suri, het kindje van Tom Cruise en Katie Holmes, onder de titel ‘Yes Suri, She’s Our Baby’. Wat doet vermoeden dat na de fotoshoot er geen geld meer was voor een goede copywriter.

5. Singin’ in the Rain is door het American Film Institute verkozen tot beste musical aller tijden, voor andere klassiekers als West Side Story, The Wizard of Oz, The Sound of Music en K3 en het IJsprinsesje.

6. Het Britse magazine GQ heeft Paul McCartney dan weer uitgeroepen tot ‘man van het jaar’. ‘Hij is niet alleen een van onze grootste levende legenden,’ schrijft de redactie, ‘maar waarschijnlijk ook de meest waardige.’ Waarna Macca de sloten van zijn huis liet veranderen om ex-vrouw Heather Mills buiten te houden en hun gemeenschappelijke rekening bevroor.

7. Liza Minelli beschuldigt haar ex-man David Gest ervan dat hij haar heeft proberen te vergiftigen tijdens hun 16 maanden durende huwelijk. Gest vertelde na de scheiding in 2003 dat Minelli hem fysiek mishandeld had, maar volgens de zangeres zelf had ze geen andere keuze omdat ze ‘vreesde voor haar leven’. Wij vrezen voor de geestelijke gezondheid van beiden.

8. Voetballer Wayne Rooney heeft op een veiling voor het goede doel bijna 30.000 euro neergelegd voor een weekendje fuiven met rapper Sean ‘Diddy’ Combs. Maar, zo zei Diddy in een reactie, het zal zijn geld meer dan waard zijn want ‘als hij terug thuis komt, zal Rooney een betere voetballer zijn’.

9. Victor Willis, alias de politieagent uit The Village People, is veroordeeld tot drie jaar voorwaardelijk. Niet wegens In The Navy of YMCA: Willis werd gewoon drie maanden geleden gearresteerd met drugs in zijn zakken.

10. Paris Hilton is onteerd. Tenminste, haar debuutalbum. In Britse platenwinkels doken vorige week plots enkele honderden remixes op van de cd, waarop Hilton met ontbloot bovenlijf op de voorkant stond en de songtitels waren veranderd in ‘Why am I famous’ of ‘What am I for?’ De bootleg was het werk van Danger Mouse, de helft van Gnarls Barkley. Het pijnlijkste is wel dat de remixes veel sneller over de toonbank gingen dan het origineel.

Door Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content