1. Pamela Anderson en Kid Rock gaan scheiden, slechts vier maanden nadat ze in het huwelijk traden. De oorzaak: onverzoenbare gelijkenissen.

2. Volgens sommige bronnen zou Borat aan de basis liggen van de scheiding. Toen Kid Rock zijn film bekeek en het einde zag – waarin de Kazach Pamela Anderson probeert te verleiden – ging hij naar het schijnt helemaal door het lint. Wat bewijst dat Rocks gevoel voor humor even groot is als zijn muzikaal talent.

3. Het lijkt een trend te worden: een week na Paris Hilton heeft nu ook Elton John moeten overgeven tijdens een optreden. Halverwege een concert in Australië liep de zanger plotseling weg. Vijf minuten later kwam hij terug en zei hij ‘dat hij het beter vond om in het toilet te braken dan op het publiek’. Die hadden op dat moment immers al genoeg blubber over zich heen gehad.

4. Abba krijgt in 2008 een eigen museum in Stockholm. Het moet een toonbeeld van interactiviteit worden, waar je kleren van de groep kunt passen en je eigen Abbasongs mag opnemen. Je kunt ook zelf kiezen door welk lied je begroet wordt: Money, money, money of Gimme, Gimme, Gimme!

5. Michael Jackson wil volgend jaar naar Rwanda gaan om er liefdadigheidswerk te verrichten. Ja, iemand die zich vrijwillig heeft laten verminken, dát zullen ze daar graag zien komen.

6. Madonna heeft een programma gepresenteerd op een Amerikaans homeshoppingkanaal. De verkoop van haar laatste kinderboek Too Good to be True loopt niet echt geweldig, en daarom wou Madge een extra inspanning doen. Wie tien exemplaren koopt, krijgt er gratis een adoptiekindje bij.

7. Bob Dylan heeft Ricky Gervais uitgenodigd voor Theme Time Radio Hour, zijn wekelijkse radioshow op een Amerikaanse zender. Dylan die thuis in de woonkamer naar The Office zit te kijken, daar kunnen wij ons om de een of andere reden toch niets bij voorstellen.

8. Nicole Richie is door de Amerikaanse dierenrechtenorganisatie PETA uitgeroepen tot ’s werelds slechtst geklede beroemdheid. Vooral het feit dat de starlet meer dieren om haar lichaam heeft hangen dan ze in haar hele leven al opgegeten heeft, kon niet door de beugel.

9. Ook ‘Desperate Housewives’-ster Eva Longoria eindigde bovenaan. Commentaar van PETA: ‘Je zou denken dat ze sympathie zou hebben voor konijnen, gezien het feit dat ze zich op Wisteria Lane als één gedraagt.’10. Sylvester Stallone heeft zich tijdens de opnames voor Rocky Balboa geheel van seks onthouden, omdat hij al zijn energie wou opsparen voor de gevechtsscènes. Als u dus iets hoort kraken tijdens de film: het zijn niet Stallones botten.

Door Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content