Stefaan Werbrouck
Stefaan Werbrouck Ex-hoofdredacteur van Knack Focus en tv-freak

1:Jermaine en LaToya Jackson mogen een realityshow maken. In Pop Dynasty gaan de twee op zoek naar een Amerikaanse familie die in de voetsporen kan treden van de Jacksons. Zodat we daarna een paar hoofdstukken kunnen overslaan en de gezinsleden maar meteen in de psychiatrie kunnen stoppen?

2:Nu de idylle tussen William en Kate Middleton geëindigd is, wordt er druk gespeculeerd over een toekomstige liefde voor de prins. Bij de Britse bookmakers kun je een gokje wagen op de volgende koningin van Groot-Brittannië: Kylie Minogue en Paris Hilton staan allebei 14 tegen 1 genoteerd, Britney Spears 20 tegen 1. Als de bookies gelijk krijgen: God save the King!

3:Een Zwitsers bedrijf heeft een reeks luxehorloges op de markt gebracht die gemaakt zijn uit resten van de Titanic. Ideaal voor als u de gelijknamige rampenfilm zit te bekijken en wilt weten hoe lang die rommel nog gaat duren.

4:Deze zomer opent in de Amerikaanse staat South Carolina het eerste Hard Rock Theme Park zijn deuren, een pretpark vol attracties die gebaseerd zijn op rockklassiekers. Een van de grote publiekstrekkers moet de Led Zeppelinrollercoaster Stairway to Heaven worden, een roetsjbaan waar maar geen einde aan wil komen.

5:De prijs voor meest vreemde merchandising gaat deze week naar Bill Wyman. De voormalige Rolling Stonesbassist heeft namelijk een eigen metaaldetector op de markt gebracht, in de hoop dat ‘meer mensen zo zullen ontdekken hoe plezierig het is om je eigen geschiedenis te onderzoeken’. Ziedaar het grote verschil tussen Bill Wyman en Keith Richards: als Keef zijn geschiedenis wil onderzoeken, dan snuift hij gewoon zijn vader op.

6:Gerucht van de week: actrice Lindsay Lohan zou een lesbische affaire hebben, met vriendin en deejay Samantha Ronson. Dat kan maar één ding betekenen: dat Lohan alle mannen van Hollywood heeft gehad.

7:Nog meer liefdesroddels: Courtney Love zou sinds een paar weken samen zijn met Bruce Willis. Van Kurt Cobain naar Bruce Willis, en van Demi Moore naar Courtney Love: moeilijk uit te maken wie van de twee nu eigenlijk het meeste achteruitgaat.

8:Victoria Beckham zou van plan zijn om deel te nemen aan Dancing With The Stars, de Amerikaanse versie van Sterren op de Dansvloer, om zo haar imago in de Verenigde Staten een duwtje in de rug te geven. Misschien is wegblijven uit het land dan wel een betere keuze?

9:Britney Spears heeft vorig jaar ongeveer een half miljoen euro weggegeven aan het goede doel. Ondertussen is ze natuurlijk zelf ook een goed doel geworden, maar passons.

10:De Nederlandse Evangelische Omroep gaat een tv-programma maken waarin enkele jongeren met een actief seksleven zich veertig dagen lang moeten onthouden. Véronique uit Temptation Island, grijp je kans!

Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content