QUIZ VAN DE WEEK

DE BELANGRIJKE (EN MINDER BELANGRIJKE) GEBEURTENISSEN UIT DE SHOWBIZZWEEK IN VRAAG EN ANTWOORD.

1Het gebeurt niet vaak dat Hollywoodsterren een van hun vroegere werken en plein public afkraken. Maar tijdens een persconferentie over zijn nieuwe film The Fighter kon Mark Wahlberg zijn afkeer voor een ‘bad movie’ uit zijn verleden toch niet langer verbergen. Welke titel uit zijn carrière omschreef Wahlberg als ‘Fuck it. It is what it is. Fucking trees, man. Fuck it.’

A Planet of the Apes

B Renaissance Man

C The Happening

2Wuthering Heights, de beroemde roman van Emily Brontë, is altijd al populair geweest bij film- en televisiemakers. Ondertussen is het tragische verhaal van Heathcliff en Cathy al meer dan tien keer verfilmd, maar dat heeft Andrea Arnold, de regisseur van Fish Tank, er niet van weerhouden om haar eigen versie op poten te zetten. Die zou in 2011 in de zalen moeten komen en zal ongetwijfeld opvallen, want er is iets speciaals aan. Wat?

A Het wordt de eerste Wuthering Heights die niet in Groot-Brittannië is opgenomen

B Het wordt de eerste Wuthering Heigths met een zwarte acteur in de rol van Heathcliff.

C Het wordt de eerste Wuthering Heights waarin niet gesproken wordt.3U dacht dat de acte de présence van Tia Hellebaut in de spotjes van Pizza Hut al een beetje vreemd was? Wel, sommige beroemdheden zijn werkelijk voor alle promotionele deals te vinden: de Amerikaanse socialite en realityster Kim Kardashian verlegde vorige week opnieuw de grenzen door een product te promoten waar slechts heel weinigen zich aan zullen wagen. Wat?

A Toiletpapier

B Rattenvergif

C Doodskisten

4’De situatie is heel erg. Maar als het slecht gaat, dan moet je allemaal aan hetzelfde zeel trekken. Het land is sterk genoeg om dat te doen.’ Voilà, de Ierse bevolking mag dan wel tegenover een van de zwaarste bezuinigingsoperaties ooit aankijken, ze kan wel rekenen op de troostende woorden van een Ierse muzikant. Wie stak de Ieren een riem onder het hart?

A Van Morrison

B Bono van U2

C Nicky Byrne van Westlife

5De politie van Wisconsin is vorige week een woning binnengevallen, nadat ze opgebeld was door de vrouw des huizes. Haar man had namelijk met een geweer op zijn televisie geschoten omdat hij het niet eens was met wat er te zien was. Het is een gevoel dat we allemaal wel zullen kennen, maar welk programma slaagde erin om de Amerikaan buiten zijn zinnen te brengen?

A Een toespraak van president Obama

B Sterren op de Dansvloer

C Big Brother

De antwoorden vindt u op KNACKFOCUS.BE

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content