HET BELANGRIJKE (EN MINDER BELANGRIJKE) SHOWBIZZNIEUWS IN VRAAG EN ANTWOORD.

1 Persoonlijk hoeven we nog maar de begintonen van My Heart Will Go On te horen, of ons gemoed schiet vol bij het denken aan dat oude vrouwtje met haar bijzondere halsketting – Not! – maar wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat een ándere prent zelfs de meest geharde cynicus tot tranen toe kan bewegen. Wat is objectief gezien de treurigste filmscène ooit?

A De dood van Bambi’s moeder in de gelijknamige Walt Disney-film.

B Het laatste gevecht – in het bijzijn van zijn zoontje – van bokser Jon Voight in The Champ.

C Het moment dat Roberto Benigni achter de muur verdwijnt in La vita è bella.

2 Sacha Baron Cohen, aka Ali G, Borat en Brüno, heeft al een pak vreemde stunts op zijn conto staan – denk alleen al aan het zingen van zijn versie van het Kazachse volkslied op een Amerikaanse rodeo of het kidnappen van Pamela Anderson. In zijn nieuwe prent The Dictator gaat hij de dierlijke toer op. Wat probeert hij met een onschuldig boerderijbeest?

A Hij wil een geit de borst geven.

B Hij tracht een ei uit een kip te halen.

C Hij hoopt een stier met zijn hand te bevredigen.

3 Op 22 juli overleed Linda Christian op 87-jarige leeftijd. De allereerste Bondgirl – met dank aan de tv-film Casino Royale uit 1954 – werd bekend na de Tweede Wereldoorlog en dat merk je aan haar bijnaam. Hoe werd de Mexicaanse actrice met het goddelijke lichaam, née Blanca Rosa Welter, door fans liefkozend genoemd?

A D-52

B Anatomic Bomb

C Little girl

4 Meer dan een jaar na de tragische zelfmoord van modeontwerper Alexander McQueen zijn er meer details over zijn testament bekendgemaakt. Dat zijn huishoudster, petekind, nichten en neven wat geld toegestopt krijgen, ligt voor de hand. Dat hij de wens uitdrukte dat er met zijn geld modebeurzen zouden worden toegekend, klinkt evenmin vreemd. Welke begunstigde(n) zorgde(n) wel voor ophef?

A Zijn goede vriendin Amy Winehouse, die hij tevergeefs naar een afkickkliniek wilde sturen.

B Zijn tot nog toe onbekende zoon, die 16 miljoen pond erft.

C Zijn honden, die voor vijftigduizend pond levenslang verzorgd worden.

De antwoorden vindt u opKNACKFOCUS.BE

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content