Oh Oh Cherso

De Hagenezen van 'OH OH CHERSO' willen vooral 'neukehhhh'.

Woensdag 15/12, 21.50 – 2BE

Is er een leegte in uw bestaan sinds het definitieve einde van Temptation Island? Hebt u het tegenover vrienden en kennissen nog altijd over ‘een lossing’ als u eigenlijk een orgasme bedoelt? Denkt u nog altijd met heimwee terug aan Hete Kussen uit Salou? Dan hebben wij uitstekend nieuws: 2BE begint deze week namelijk met de uitzending van Oh Oh Cherso, een Nederlandse realityreeks die qua cultgehalte Temptation Island moeiteloos naar de kroon steekt en bevolkt is door mensen die niet zozeer op de zenuwen dan wel op de lachspieren werken.

In Oh Oh Cherso worden acht jonge Nederlanders uit Den Haag in Chersonissos gedropt, een plaatsje op Kreta dat elk jaar weer overspoeld wordt door Nederlandse toeristen die wekenlang komen zonnebaden, drinken en uitgaan. Het achttal betrekt er samen een luxevilla en stort zich vol overgave in het bruisende nachtleven van het stadje, op zoek naar sloten Bacardi Cola en een gelegenheid om te ‘neukehhhh’, zoals een van de meisjes het subtiel omschrijft. Tussendoor moeten ze ook wel wat werken om de kost te verdienen, maar dat leidt hen nooit af van de écht belangrijke dingen in het leven.

Oh Oh Cherso ging in september van start op de Nederlandse commerciële zender RTL5 en groeide daar heel snel uit tot een van de hits van het najaar. De acht fuivende Hagenezen, die allemaal een bijnaam hebben meegekregen, zijn te gast geweest in praatprogramma’s op de Nederlandse televisie en mochten ook al een single opnemen, er werden speciale Oh Oh Cherso-party’s georganiseerd, en op het internet – waar alle afleveringen nu al te bekijken zijn – worden hun hilarische uitspraken druk geciteerd. Enkele voorbeelden? Toen ene Tony, bijgenaamd Sterretje, gevraagd werd naar wat hij op zoek is bij een vrouw, antwoordde hij: ‘Iemand met een hartslag, dan ben ik al tevreden.’ Een populaire oneliner van Vincent, alias Sniper, zo genoemd naar de sluikse wijze waarop hij vrouwen kan beloeren, was dan weer ‘Het mooiste aan mijn lichaam vind ik toch mijn lichaam eigenlijk’. En de binnenkomer van ‘Joker’ Robert – een jongeman die bij momenten veeleer Chinees dan Nederlands lijkt te spreken – klonk zo: ‘Wat ik zo mooi vind aan Scheveningen (een deelgemeente van Den Haag; nvdr.) is dat ik geboren en getogen ben in Scheveningen.’ Zo eenvoudig kan het leven soms zijn.

Enfin, tenzij u Gringo heet, zal Oh Oh Cherso elke drang om eens zelf naar Chersonissos te gaan voorgoed fnuiken, maar het is wel hilarische televisie.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content