21.05 – VTM

Honderdduizend minnaars: ons lijkt het een mooi gemiddelde voor de iets grotere provinciestad, maar net wat te veel om als enkeling op je palmares geschaard te krijgen. Toch is dat het resultaat van het rekensommetje dat Kim maakte, een van de drie seksverslaafden die Telefacts Zomer vanavond aan het woord laat. Wij stellen hen al even aan u voor.

Coralie is een jong fotomodel en wist van haar ‘hobby’ haar beroep te maken. Sinds ze door het Britse mannenblad Loaded Magazine verkozen werd tot derde meest sexy vrouw ter wereld, schrijft ze voor datzelfde magazine onverbloemd haar seksuele escapades neer. Echte liefde kent ze niet: ‘Het gaat me enkel om de seks. Eens ik die heb gehad, verlies ik alle interesse.’ Sinds de therapeut die haar van haar verslaving moest afhelpen haar de toegang tot zijn praktijk ontzegde – ze had het niet kunnen laten diens zoon te verleiden – heeft de drang naar seks haar leven overgenomen.

De voormalige prostituee Kim – de vrouw van het rekensommetje – doet al twee jaar erg haar best om haar man trouw te blijven. Zij ondervond pas nadat ze uit het vak was gestapt dat ze toch niet zonder andere mannen kon en zette daardoor haar huwelijk op de helling. Nu walgt ze van de gedachte aan haar honderdduizend minnaars, maar ondanks haar goede wil vreest ze binnenkort in haar oude gewoontes te hervallen. Ze wordt verteerd door schaamte.

Daar heeft de enige mannelijke getuige, Clive, absoluut geen last van. Na twee mislukte huwelijken, die allebei strandden omdat liefde hem te veel moeite kostte, lijkt hij zijn vrijheid nu ten volle te willen benutten. Via het internet heeft hij onder de naam ‘Lucky Lips 2005’ de voorbije twee jaar al zowat 250 vrouwen tot een afspraakje kunnen verleiden, en hij durft zelfs te beweren dat hij al die vrouwen een dienst bewijst door hen ‘de echte wereld te tonen’. Een van zijn veroveringen wist het treffend te vatten: ‘Eigenlijk vind ik het zielig.’

Real Burger WorldAlles of niets doet het verhaal van Naz en Mark, twee goede vrienden die hun job opgeven om een gezond hamburgerrestaurant op te richten (21.10 – Vitaya) Summerjam Arte registreert de zinderende vibes op de eenentwintigste editie van het grootste reggaefestival van Europa (23.20 – Arte).

(B.D.C.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content