1DE ZUURSTOFKAMER VAN MICHAEL JACKSON

2Hepatitis C van Pamela Anderson

3WHITNEY HOUSTON BIJ AIDS-KINDEREN

4DE KUS VAN BRITNEY EN MADONNA

5JENNIFER LOPEZ IN THE BRONX

6SNOOP DOGGY DOGG DEELT GESCHENKEN UIT

7’SEX’ VAN MADONNA

8JARVIS COCKER ZWAAIT MET ZIJN KONT NAAR MICHAEL JACKSON

9DE LESBISCHE RELATIE VAN TATU

10LANCE BASS IN SPACE

Met een massa dvd’s. Vijf exemplaren van de special edition van Fiddler On The Roof (code 01) en vier pakketten met telkens de dvd van They Drive By Night, High Sierra, To have and have not, Treasure of the Sierra Madre en Dark Passage (code 02). En dan hebben we ook nog voor de fuifgangers onder ons tien tickets voor Jigsaw Circus Night (code 03), vijf duotickets voor Love Life (code 04), vijf duotickets voor Nag Nag Nag Club (code 05) en vijf tickets voor Live Electronica (code 06). Tel daarbij nog de vijf compilatiealbums Nag Nag Nag Club (code 07) en u begrijpt dat wij volgende week alleen tevreden lezers verwachten. Surf naar www.focusknack.be of stuur een gele briefkaart met de code van uw keuze naar Gwenny Mestdagh, Focus Knack, Meiboomlaan 33, 8800 Roeselare.

Een borst te ver

Over Nipplegate of Boobietrap, of hoe u het ook wilt noemen, zijn natuurlijk een pak leuke weetjes te vertellen. Dat president George Bush van het nummertje dat Janet Jackson en Justin Timberlake opvoerden niets heeft gezien, omdat hij naar eigen zeggen na de eerste helft van de Super Bowl in slaap is gevallen (hadden zijn inlichtingendiensten hem dan niets gezegd?). Of dat de grootste loser van het hele verhaal wel de streaker is die vlak voor de start van de match in adamskostuum het veld oprende: hoewel hij een pak meer heeft laten zien dan Janet is zijn moedige daad zowat meteen in de nevelen der geschiedenis verdwenen. Better luck next time ! Maar als publiciteitsstunt was het dansje van Jackson en Timberlake natuurlijk onnavolgbaar. Of toch niet? Want om wat aandacht te krijgen, hebben sterren de laatste jaren wel meer stoten uitgehaald. Een overzicht van enkele bekende en minder bekende stunts, met gewenste én ongewenste gevolgen. (S.W.)

Alles voor de aandacht

Michael Jackson reageerde verontwaardigd toen dit bizarre verhaal in een tabloid stond maar The King of Pop had wel de exclusieve rechten op het verhaal aan de krant verkocht én geposeerd voor foto’s.

De blondine vertelde iedereen dat ze niet lang meer te leven heeft. Volgens af-en-aan-geliefde Tommy Lee zal de ziekte echter miraculeus verdwijnen zodra Anderson genoeg aandacht heeft gekregen.

Houston ging op bezoek bij aids-kinderen, alwaar ze gewillig én huilend voor de camera’s poseerde. Bij het buitengaan hoorde iemand haar tegen een bodyguard zeggen: ‘Haal me hier in godsnaam weg!’

Het intieme moment van Spears en Madonna lijkt nu wel de lightversie van wat Jackson en Timberlake hebben gedaan. Misschien daarom dat Britney nog wat keet schopte met haar superkorte huwelijk?

Toen Jenny from The Block uit was, ging Lopez nog eens op bezoek in haar geboortewijk. Maar ze behandelde haar ex-buren zo uit de hoogte dat de opgedaagde massa al vlug ‘J Ho, J Ho’ begon te scanderen.

Snoop werd van enkele misdaden verdacht en begon dan maar met Kerstmis in een gemeenschapshuis geschenkjes uit te delen. De start van een spectaculaire rehabilitatie.

Madonna heeft op alle mogelijke manieren de aandacht gezocht maar haar erotisch boek had wel een leuke bijwerking: ze heeft er haar obsessie voor softporno mee uitgedreven en legt zich sindsdien weer toe op muziek.

De zanger van Pulp wou zo protesteren tegen Jacksons belachelijke performance tijdens de Brit Awards. Twee gevolgen: Cocker mocht een nachtje naar de cel én hij werd zo bekend dat zijn creativiteit er serieus onder leed.

Met hun zouden-ze-nu-wel-of-niet-lesbisch-zijn-verhaaltje stonden de twee Russische meisjes even wereldwijd in de belangstelling tot op het Eurovisiesongfestival toe. Ach, waar zouden ze nu toch zijn?

De zanger van boysband ‘N Sync zou als toerist naar het Space Station worden geschoten, maar na maandenlang geleuter liep het op een sisser af. Dan pakt ex-‘N Sync-lid Justin zijn stunts toch wat beter aan.

Hey Ya, Be Cool!

Andre 3000, lid van Outkast en de man die in zijn eentje Polaroid opnieuw enige cool heeft gegeven, krijgt een rol in de sequel van Get Shorty. De rapper, echte naam: Andre Benjamin, zal in Be Cool, waarvan vorige week de opnames zijn begonnen, een lid van de rapgroep Dub MDs spelen – veel method acting zal de man dus wellicht niet nodig hebben – en komt naast onder meer John Travolta, Harvey Keitel, Danny DeVito, James Gandolfini en Uma Thurman te staan. De eerste acteerervaring van Benjamin dateert van vorig jaar, toen hij meespeelde in Hollywood Homicide naast Harrison Ford. Niet bepaald een hoopgevende referentie, eigenlijk.

‘Aan alle goede dingen komt een einde. Ik ben geen fuifbeest meer û ik vind zo’n gedrag nu ongepast en onaantrekkelijk.’

De 66-jarige Jack Nicholson neemt tijdens een persconferentie in Londen voor zijn nieuwe film Something’s Gotta Give afscheid van zijn verleden als onverbeterlijke flierefluiter. De verzamelde pers reageerde met een gepast ‘We geloven er geen woord van!’.

Shakespeare op kantoor

David Brent is de nieuwe Shakespeare. De oneliners van het hoofdpersonage uit de sitcom The Office zijn bekender geworden dan de evergreens van de Engelse bard, zo blijkt uit een onderzoek in Groot-Brittannië. De zin ‘Accept that some days you are the pigeon, and some days you are the statue’ kon één op drie deelnemers correct toewijzen aan Brent, terwijl maar één op tien wist dat ‘Now is the winter of our discontent’ door Shakespeare werd geschreven. Overigens was er nog één zin die meer belletjes deed rinkelen dan die van Brent: ‘If only you knew the power of the dark side‘. Zeventig procent wist dat die uit Star Wars komt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content