De trivia

Grimes droeg op het Met Gala een choker die verdacht veel op het Tesla-logo leek. Iets dat Elon Musk later op Twitter ontkende.

Mag u binnenkort naar alle waarschijnlijkheid verwachten: een ‘superdonkere heavy ballad die ook een seksmetafoor is over met een balrog (een monster uit The Lord of the Rings, nvdr.) vechten in het middelpunt van de aarde’ en een ‘elfenversie van de Trainspotting-soundtrack’.

Verder nog in de pijplijn volgens Grimes’ Instagram-account: een samenwerking met de fictieve YouTube-persoonlijkheid Poppy (die debuteerde met een filmpje waarin ze tien minuten lang ‘I’m Poppy’ zegt).

Naast muzikant, producer, visual artist, bekend lief en aspirant-schrijfster is Grimes ook een fervent gamer. Het bewijs vindt u online: een livestream van Grimes die Bloodborne speelt op PlayStation 4 terwijl ze vragen van fans beantwoordt. Iemand vroeg of ze de game Dark Souls zou samplen op haar volgende album. Haar antwoord: ‘Nee, maar ik heb wel een song specifiek bedoeld om Dark Souls op te spelen.’

De trivia

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content