Stefaan Werbrouck
Stefaan Werbrouck Ex-hoofdredacteur van Knack Focus en tv-freak

21.50 – MTV

Het kerstfeestje waar u na een onmenselijke hoeveelheid glühwein besloot dat het tijd werd dat uw baas wist wat u van hem dacht? De verkleedfuif van het werk waar u het wel grappig vond om als Osama bin Laden rond te lopen? Wie al een paar slechte carrièrezetten op zijn curriculum heeft staan, kan troost vinden in het programma dat MTV vanavond uitzendt. In Awesomely Bad Career Moves somt de zender de stoten op waarmee beroemde medemensen hun carrière om zeep hielpen. Wij warmen al even op.

Gone with Gary Gary Cooper kreeg als eerste de rol van Rhett Butler aangeboden in Gone With The Wind. Hij weigerde omdat hij dacht dat de film de grootste flop uit de geschiedenis zou worden. Oeps! Oké, Cooper heeft daarna nog een meer dan behoorlijke carrière gehad, maar vermoedelijk kreeg hij de woorden ‘Frankly, my dear, I don’t give a damn’ toch niet over de lippen.

Het miljoen van Marguilies Actrice Juliana Marguilies wordt samen met George Clooney dé publiekstrekker van de ziekenhuisserie ER. Als ze eraan denkt de reeks te verlaten, bieden de producers haar dan ook 27 miljoen dollar om er nog twee seizoenen bij te doen. Marguilies weigert omdat ze ‘andere, uitdagender rollen’ wil zoeken. Iemand nog iets van haar gehoord?

Tom Cruise bij Oprah Winfrey Sinds hij bij Scientology zit en Nicole Kidman achterliet, vermoedde iedereen wel dat er bij Tom Cruise een schroefje los zat. Maar nadat hij in de Oprah Winfrey Show zijn liefde voor Katie Holmes openbaarde door op de zetels te springen en de presentatrice aan te vliegen, is het debat over zijn geestelijke gezondheid helemaal losgebarsten. Zijn gedrag decimeerde zijn populariteit en deed filmstudio Paramount beslissen zijn contract met Cruise te verbreken.

Antisemiet Mel Gibson Dronken achter het stuur kruipen? Geen probleem: half Hollywood heeft een ‘mugshot’ omdat ze beneveld uit het verkeer zijn geplukt. De vrouwelijke agente die je arresteert aanspreken met ‘sugar tits’? Ietsje gevoeliger, maar niet dodelijk in een wereld waar vrouwvriendelijkheid niet meteen hoog in het vaandel wordt gedragen. Maar een tirade afsteken over ‘de joden’ en zeggen dat zij verantwoordelijk zijn voor alle oorlogen in de wereld, dat is natuurlijk een beetje gewaagd als de industrie waarvoor je werkt voor het grootste deel in handen is van joden. Gibson zag al een van zijn projecten – een serie over de Holocaust – afgevoerd worden en moet nu hopen dat zijn volgende film, Apocalypto, hem in ere kan herstellen.

Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content