PENGUIN-BAGAGELABELS EN PASPOORTHOEZEN

Via Penguin, respectievelijk ? 8 en ? 16.

Perfect om ook uw minder cultureel verantwoorde reisjes te vergoelijken. Club Med Las Palmas, here I come!

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE (ATLAS LIMITED EDITION)

Activision, pc, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, ? 85.

Met bijna 202 miljoen verkochte exemplaren behoeft de succesvolle CoD-reeks nog maar weinig introductie. Het nieuwste deel speelt zich af in 2054, voorziet in heel wat futuristisch oorlogsspeelgoed zoals drones, jetpacks en een hoverbike én steunt op een doorleefde vertolking van Hollywoodlegende Kevin Spacey.

GRAND THEFT AUTO V (NEW GEN-/PS-BUNDEL)

Rockstar, PS4, Xbox One, ? 439.

Hoe maak je de beste game van vorig jaar nog beter? Door hem op de nieuwste generatie spelconsoles te voorzien van opgewaardeerde graphics, een meeslepende first-personcamera én extra voertuigen, dieren, wapens en radiosongs. Dit najaar ook als bundel met een witte PS4-console beschikbaar.

NINTENDO-KOFFIETAFEL

via Bohemian Workbench, ? 3696.

Deze mahoniehouten reproductie van de Nintendo NES-controller werkt echt en doet daarnaast ook handig dienst als koffietafel. Tenzij u dit op uw eigen wishlist pleurt, moet u beseffen dat iedere gamer even tevreden (zoniet tevredener) was geweest met een equivalente waardebon van Steam.

FAR CRY 4 (KYRAT COLLECTOR’S EDITION)

Ubisoft, pc, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, ? 120.

Doorploeter de exotische natuur van Nepal en wijde omstreken in deze strategische overlevingsshooter. Daarbij word je niet overgeleverd aan de onvoorspelbare grillen van fauna en flora, maar ook aan die van een psychopathische dictator, die je op tirannieke wijze naar het leven staat. Strompel door junglegebied, beklim de Himalaya, zweef rond met een wingsuit én maak een trip doorheen het mythische Shangri-La. In de verzameleditie krijg je naast de game nog een handgeschilderd figuurtje van booswicht Pagan Min (20 cm), een landkaart van de spelomgeving, reisdagboek, poster, een uniek harpoenwapen én 60 minuten extra gameplay.

SUNSET OVERDRIVE (XBOX ONE WHITE-BUNDEL)

Microsoft, Xbox One, ? 399.

Neem het in een cartooneske, verloederde metropool al glidend en slidend op tegen in mutanten veranderde consumenten van een louche energiedrankje. Zeker geen instantklassieker, wel de meest originele, hyperkinetische en unieke Xbox One-game van het moment. Tijdelijk verkrijgbaar in bundel met een witte Xbox One-console.

ESCAPE DEAD ISLAND

Deep Silver, pc, PS3, Xbox 360, ? 45.

Nog steeds verknocht aan die bijna tien jaar oude/bejaarde PS3 of Xbox 360? Geen probleem: naast de wervelende zeemansavonturen in Assassin’s Creed: Rogue kun je dit najaar ook à volonté op zombies jagen in deze gutsende spin-off van de Dead Island-serie. Perfect voor wie een bloedhekel heeft aan al die traditionele kerstmeligheid…

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content