4HIPSTERS

VIER ÜBERHIPPE HEBBEDINGEN VOOR ELKE ZELFVERKLAARDE GADGETFREAK.

[1] VIRTUAL-REALITYBRIL

MERK OCULUS

TYPE RIFT

VERKRIJGBAAR EIND 2012

RICHTPRIJS TBC

Nope, dit is geen flashy snowboardbril maar een poging om de virtual-realityhype uit de jaren tachtig te reanimeren. Door 3D-projectie te koppelen aan headtracking-technologie kan de gebruiker binnen een veld van 110 graden rondturen in een virtuele (spel)wereld. Het gloednieuwe systeem kent al veel bijval bij gerenommeerde gameontwikkelaars als Valve ( Half-Life, Portal 2), Epic Games ( Gears of War) en id Software ( Doom).

[2] PERSOONLIJKE FOTOSTUDIO

MERK ION

TYPE IPICS 2 GO

VERKRIJGBAAR NU

RICHTPRIJS 47 EURO

Leuk al die stoffige dia’s, vergeelde foto’s en negatieven op zolder, maar met een defecte projector en al die uitstervende fotolabs vandaag niet langer praktisch. Dit supersonische beeldmanusje-van-alles digitaliseert de hele zooi in een handomdraai én bewaart de beelden in het geheugen van een iPhone 4 of 4S. Delen op socialenetwerksites of bewaren in de cloud gebeurt nu zonder verdere beelddegradatie.

[3] VERDEDIGINGSHOES

MERK YELLOW JACKSET

TYPE IPHONE STUN GUN CASE

VERKRIJGBAAR EIND 2012

RICHTPRIJS 125 DOLLAR

Deze in België volstrekt illegale iPhonehoes beschermt smartphone én eigenaar. Het sluwe onding heeft een volbloed taser aan boord die onfortuinlijke gauwdieven trakteert op een stroomstoot van een paar duizend volt. Wie amper criminelen tegenkomt, kan de elektriciteit van het allesbehalve onschuldige speeltje ook afleiden en als tweede batterijlading voor de iPhone benutten. Kzzzzzzttt!

[4] DRAAGBARE DISCOBAR

MERK PHILIPS

TYPE MINI HI-FI SYSTEM (FWP3200D)

VERKRIJGBAAR NU

RICHTPRIJS 399 EURO

Dock twee iPhones of iPods Touch in deze compacte maar oorverdovend luide 300 watt-boombox, en elk sloom tuin- of familiefeest verandert stante pede in een wulpse dansorgie met Ibiza-allures. De hardware is compatibel met de populaire Djay-app van Algoriddim, waardoor het mogelijk wordt te scratchen, te crossfaden, te beatmixen en geluidseffecten toe te voegen. Van kleur veranderende lampen rond de speakers zorgen ’s avonds voor extra sfeer.

(D.D.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content