2. Curb Your Enthusiasm 9

Pretty good news. Pretty, pretty, pretty good news.

Beteugel uw enthousiasme niet langer, want 😕 Curb Your Enthusiasm komt na zes jaar stilte terug met een negende seizoen. Een gebeurtenis die bedenker en hoofdrolspeler Larry David aankondigde met de quote: ‘In the immortal words of Julius Caesar: I left. I did nothing. I returned.’ Dat is min of meer waar we het mee moeten doen. Net zoals het niet duidelijk was of de reeks ooit gestopt was, is het niet duidelijk waarom hij opnieuw begint. Vermoedelijk had David gewoon nieuwe ideeën. Afgaande op de teasertrailers liggen die in het verlengde van wat u al kende: droge situationele comedy met David die zijn nukkige zelf speelt.

Ah. Zoals Ben Segers in Auwch? 😕 Euh. Ja. Maar vooral: nee. Curb Your Enthusiasm is de reeks die Auwch probeerde te zijn, maar waar het zijn tanden op stuk beet. Al zijn tanden. En een stuk kaak. Soit, Judge Judy en Breaking Bads Bryan Cranston hebben een gastrol in het negende seizoen. En verder lijkt de grens tussen Larry David het personage en Larry David de acteur nu echt helemaal vervaagd. Wij zijn enthousiast.

Willekeurige trivia 😕 Het tv-programma Finding Your Roots ploos vorige maand de stamboom van Larry David uit en ontdekte dat hij een achterachterneef van Bernie Sanders was. Niemand was daar echt over verbaasd.

Waar en wanneer 😕 Vanaf 1 oktober op HBO, allicht kort daarna ook op een streamingdienst bij u in de buurt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content