Wordt Penélope Cruz de nieuwe Bondgirl?

© Reuters

Eerder deze week meldden diversie nieuwssites dat de Spaanse actrice Penélope Cruz de nieuwe Bondgirl zou worden in de 24e James Bond-film. Nu zijn er echter andere bronnen die beweren dat daar niets van aan is.

Verscheidene betrouwbare nieuwssites zoals The Guardian meldden op 3 juni dat Penélope Cruz, steractrice uit films als ‘Volver’ en ‘Blow’, de nieuwe Bondgirl zal vertolken in de 24e James Bond-prent. Cruz, die momenteel zwanger is van haar tweede kind, zou haar scènes uit de film volgende zomer inblikken. Daarmee zou de bijna veertig jarige Cruz de oudste Bondgirl ooit worden. Eerder ging die titel naar Honor Blackman, Pussy Galore in ‘Goldfinger’. Zij was toen 39.

Toch ontbreekt een officiële bevestiging vanuit het Cruz-kamp nog steeds, en nu beginnen er zelfs geruchten de ronde te doen dat ze helemaal niet in de huid van de nieuwe Bondgirl zal kruipen. Volgens de Engelstalige nieuwssite Gossip Cop heeft een dichte bron van Cruz dat gezegd. Echter ook hierop is er nog geen bevestiging gekomen.

Wanneer de film van de hand van regisseur Sam Mendes in de zalen komt, is nog niet bekend. Hoogstwaarschijnlijk is het wachten tot Mendes zijn musicalversie van Roald Dahls ‘Charlie and the Chocolate Factory’ en zijn adaptatie van Shakespeares ‘King Lear’ klaar heeft, vooraleer de opnames kunnen beginnen. (CB) en (JD)


Bron: The Guardian en De Telegraaf

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content