Woody Allen gaat weer acteren

Woody Allen zal te zien zijn in Fading Gigolo, de nieuwste film van John Turturro. Het is uitzonderlijk dat Allen acteert in een film die hij niet zelf regisseert. Wat betekent dat Turturro een goede onderhandelaar is.

Turtorro en Allen spelen twee beste vrienden die in wat financiële moeilijkheden belanden en besluiten een escortbedrijfje van gigolo’s uit de grond te stampen in een chassidische joodse wijk. Woody Allen is de pooier, John Turturro speelt de man van vertier. Sharon Stone en Sofia Vergara, de ster uit de serie ‘Modern Family’, zullen ook meedoen in de film.

Het is geleden van ‘Picking Up The Pieces’ uit 2000 dat Allen nog eens acteerde in een film die hij niet zelf regisseerde of schreef. Hij zal ook te zien zijn in ‘Nero Fiddled’ met ondermeer Ellen Page, Alec Baldwin en Jesse ‘The Social Network’ Eisenberg. ‘Nero Fiddled’, die Allen dan weer wel zelf regisseert, komt uit in juni van dit jaar. Voor Fading Gigolo wordt het wachten tot 2013. Allen won nog maar net de Oscar voor Beste Screenplay voor ‘Midnight In Paris’. (JV)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content