Willis en Levitt tegenover elkaar in SciFi thriller ‘Looper’

Voor de futuristische actie thriller ‘Looper’ werkt regisseur Rian Johnson voor de tweede keer samen met Joseph-Gordon Levitt.

Voor de futuristische actie thriller ‘Looper’ werkt regisseur Rian Johnson voor de tweede keer samen met Joseph-Gordon Levitt. De 39 jarige regisseur won in 2005 de Speciale Jury Prijs voor Originaliteit en Visie op het Sundance Film Festival voor zijn debuutfilm ‘Brick’, waarin Levitt ook de hoofdrol speelde.

Tijd reizen is uitgevonden, maar door voor de hand liggende redenen is het illegaal en enkel beschikbaar op de zwarte markt. De maffia maakt hier gretig gebruik van. Wanneer ze iemand wilt doen verdwijnen, stuurt ze die 30 jaar terug in de tijd naar Joe. Joe is een jonge huurmoordenaar wiens taak bestaat uit het vermoorden en doen verdwijnen van de tijdreizigers. Het leven is goed en hij verdient veel geld, tot de maffia de Joe van de toekomst (Bruce Willis) terugstuurt om vermoord te worden door… Joe. Wanneer dit gebeurt schendt hij de enige regel die er bestaat in zijn werk, laat nooit je doelwit ontsnappen. Terwijl Joe zijn toekomstige ‘ik’ achterna gaat om zijn fout recht te zetten, besluit de maffia om ‘de loop’ te sluiten en ook de jonge Joe te vermoorden.

Looper komt in Belgische zalen in oktober 2012. (JG)Looper trailer door teasertrailer

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content