Voormalige Pussycat Doll Nicole Scherzinger in remake Dirty Dancing

© REUTERS

De Amerikaanse zangeres Nicole Scherzinger (37) krijgt een rol in de televisie-remake van de film “Dirty Dancing”. Dat hebben verschillende Amerikaanse media dinsdag bericht.

Scherzinger zal in de tv-film de rol spelen van Penny, de oorspronkelijke danspartner van hoofdpersonage Johnny, die in de film uit 1987 werd gespeeld door Patrick Swayze.

De zangeres heeft eerder al bewezen dat ze kan dansen. Het voormalige lid van de Pussycat Dolls won zes jaar geleden de Amerikaanse show “Dancing With The Stars”, waarin sterren tegen elkaar aantreden.

Wayne Blair

De drie uur durende tv-adaptatie van de klassieke dansfilm wordt door de Australische regisseur Wayne Blair voor de Amerikaanse zender ABC geregisseerd. De hoofdrollen worden gespeeld door de 19-jarige Abigail Breslin (bekend van “Little Miss Sunshine”) als Baby en danser Colt Prattes als Johnny.

Het is nog niet bekend wanneer de remake van “Dirty Dancing” op tv te zien zal zijn, maar tot dan kan u de originele finale alleszinds nog eens herbekijken:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(Belga/EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content