Volledige ‘Star Wars’-collectie binnenkort op Blu-ray

‘Star Wars’-fanaten stippen alvast 14 september aan in hun agenda. Dan komt de complete saga mét nooit eerder vertoond materiaal op maar liefst negen Blu-ray discs uit in de winkels.

Op 25 mei 1977 vindt de cinemapremière van ‘Star Wars’ in de Verenigde Staten plaats. George Lucas verovert wereldwijd vele harten met de befaamde personages Darth Vader, Luke Skywalker, Princess Leia, Han Solo en Obi-Wan Kenobi. Sinds zijn debuut groeide ‘Star Wars’ uit tot een epische saga bestaande uit zes films. De laatste, ‘Revenge of the Sith’ (in de ‘Star Wars’-chronologie eigenlijk de derde), met onder meer Ewan McGregor en Natalie Portman verscheen alweer zes jaar geleden in de zalen.

Lucasfilm Ltd. en Twentieth Century Fox Home Entertainment brengen deze klassieker nu ook uit op High Definition Blu-ray. De collectie van negen discs bevat maar liefst 40 uren Star Wars-plezier en staat vol met nooit eerder vertoonde speciale extra’s. Ook verwijderde, verlengde en alternatieve scènes, nieuwe documentaires en tal van grappige Star Wars-parodieën zijn te bekijken op de Blu-ray discs. Tot slot biedt deze box een blik achter de schermen van de saga met vintagedocumentaires, audiocommentaren, interviews, retrospectieven, opnames achter de scènes en zoveel meer.

Al helemaal opgewonden? Rep u dan op 14 september naar de winkel voor ‘Star Wars: The Complete Saga on Blu-Ray’.

N.M.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content