Volledige cast van Star Wars VII is bekend

Heel wat originele Star Wars-acteurs, waaronder Harrison Ford en Carrie Fisher, zullen opnieuw te zien zijn in de zevende episode van de franchise. De film wordt geregisseerd door J.J. Abrams en het script werd voorzien door Lawrence Kasdan.

Heel wat originele Star Wars-acteurs, waaronder Harrison Ford en Carrie Fisher, zullen opnieuw te zien zijn in de zevende episode van de franchise. De film wordt geregisseerd door J.J. Abrams en het script werd voorzien door Lawrence Kasdan. Een belangrijk deel van de originele Star Wars-cast zal weer opduiken in de volgende episode van de filmreeks. Onder meer Harrison Ford (die de rol van Han Solo voor zich neemt), Carrie Fisher (Prinses Leia) en Mark Hamill (Luke Skywalker) zullen te zien zijn in Star Wars VII, zo hebben de producenten

bekendgemaakt. De film wordt eind volgend jaar in de zalen verwacht.

Daarnaast zal de zevende Star Wars-film nog enkele andere acteurs van de oorspronkelijke cast tellen. Want ook Anthony Daniels, Peter Mayhew en Kenny Bake waren al te zien in de eerste film uit de reeks, met de voor leken ietwat verwarrende titel “Star Wars IV: A New Hope” (1977). En ook John Williams zal opnieuw de soundtrack voorzien.

De cast wordt verder aangevuld met enkel nieuwe gezichten, zoals de Britse acteur John Boyega, Daisy Ridley, ‘Girls’-acteur Adam Driver, Oscar Isaac (bekend van ‘Inside Llewyn Davis’), Andy Serkis (Gollum) en Domhnall Gleeson (de roodharige acteur die we kennen als Bill Weasley).

“We zijn zo blij dat we eindelijk de cast van ‘Star Wars: Episode VII’ kunnen meedelen. Het is zowel spannend als surrealistisch om te zien hoe de geliefde bezetting van de eerste film en deze briljante nieuwe acteurs samen deze wereld tot leven zullen wekken”, zegt J.J. Abrams, de regisseur die eerder al zijn sporen verdiende met de tv-reeks Lost. “We beginnen binnen een paar weken te draaien”, zegt hij verder. (Belga/LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content