Vlaamse muzikanten zingen James Bond-nummers

Naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van agent 007 en de nieuwe James Bond-film ‘Skyfall’, organiseren Filmfestival Gent en Eén ‘007 in concert’, een optreden waarbij een hele rits artiesten zoals Natalia, Jasper Steverlinck en Pieter Embrechts, zich wagen aan een eigen interpretatie van legendarische Bond-nummers.

Op 18 en 21 oktober brengen bekende Vlaamse pop-en rockartiesten, zoals Natalia, Jasper Steverlinck, Pieter Embrechts, Koen Wauters en Styrofoam in ’t Kuipke in Gent een eigen versie van hun favoriet James Bond-nummer. Daarmee willen Eén en Filmfestival Gent de vijftigste verjaardag van de eerste Bondfilm ‘Dr. No’ en de release van ‘Skyfall’ in de kijker zetten.


Artistiek directeur van Filmfestival Gent Patrick Duynslaegher is erg enthousiast: ‘we zijn bijzonder blij om in samenwerking met Eén te kunnen uitpakken met een concert dat tegelijk hulde brengt aan het beroemdste icoon uit de moderne filmgeschiedenis en het kruim van de Vlaamse rock- en popmuziek hun versie laat brengen van songs waarmee verschillende generaties zijn opgegroeid.’


Kobe Ilsen is verantwoordelijk voor de presentatie van het optreden. Daarnaast zal Eén op 28 oktober het volledige concert op televisie uitzenden. (AVL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content