Video: Interview met de cast van ‘The Green Hornet’

Bekijk hier een interview met de cast van ‘The Green Hornet’, de nieuwe superheldenprent van Michel Gondry.

Wanneer je rijke ouders vermoord worden en je hun fortuin nalaten, dan valt er maar één ding te doen toch? Bruce Wayne-gewijs investeren in allerlei vette gadgets, een gepantserde wagen aanschaffen en de straat op trekken om op niet geheel legale wijze het schorem van de stad aan te pakken. Dat is alvast wat Britt Reid (gespeeld door Seth Rogen) doet wanneer zijn vader, een rijke mediamagnaat, in mysterieuze omstandigheden sterft.

Britt, een notoir fuifnummer, erft het imperium van zijn vader en wil iets nuttigs doen met zijn leven. Op dat moment ontmoet hij Kato (Jay Chou), een bediende van zijn vader die van wapens houdt, en als ‘The Green Hornet’ maken ze in een tot de velgen bewapende patserbak de straten onveilig voor criminelen. Met behulp van Britts nieuwe secretaresse, Lenore Case (Cameron Diaz), openen ze de jacht op de man die de onderwereld van L.A. beheerst: Benjamin Chudnofsky (Christoph Waltz). Die wordt de aartsvijand van ‘The Green Hornet’ en wil niets liever dan het gemaskerde duo uit de weg te ruimen.

In de Verenigde Staten doet de film de kassa flink rinkelen. In zijn openingsweekend bracht de film al 34 miljoen dollar (25,5 miljoen euro) op.
Bekijk hier een interview met de cast:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Arnout Vermeire

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content