(Video) Eerste trailer voor ‘The Zero Theorem’ met Christopher Waltz

Monty Python-veteraan Terry Gilliam heeft een eerste trailer voor zijn nieuwste langspeler ‘The Zero Theorem’, een sciencefiction-fantasie met een kale Christoph Waltz in de huid van een computergenie.

Python-veteraan en filmregisseur Terry Gilliam, intussen 73, is na enkele filmdebacles naar het Filmfestival van Venetië afgezakt om er zijn nieuwste langspeler ‘The Zero Theorem’ voor te stellen: een dystopische scifi-fantasie met Christoph Waltz als een nerveuze computergenie die een formule bedenkt om de waarde van het leven te meten. Alleen, hij wordt tijdens zijn activiteiten aardig gestoord…

Naast Waltz die voor de gelegenheid helemaal kaal voor de dag komt, zitten ook acteurs als Tilda Swinton, Matt Damon, Ben Whishaw, Rupert Friend, en Games Of Thrones-ster Gwendoline Christie in de cast. Het ambitieuze en kleurrijke project van Gilliam heeft een eerste trailer. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content