(Video) Eerste trailer ‘Only God Forgives’ met Ryan Gosling

Na de stijlvolle actieprent ‘Drive’ hebben acteur Ryan Gosling en regisseur Nicolas Winding Refn opnieuw de handen in elkaar geslagen voor de misdaadfilm ‘Only God Forgives. De trailer is niet voor gevoelige kijkers.

‘Only God Forgives’, de nieuwe film van ‘Drive’-regisseur Nicolas Winding Refn, met Ryan Gosling in de hoofdrol, heeft een eerste trailer beet. De prent focust op Julian (Ryan Gosling), een zware gangster die is uitgeweken naar Thailand waar hij samen met zijn broer een boksschool runt en handelt in drugs.

Als Julians broer wordt vermoord komt de mater familias (Kristin Scott Thomas) tussenbeide om wraak te nemen. Afgaande op de trailer is de film niet voor gevoelige kijkers.

‘Heel extreem’, zegt Gosling. ‘Het maakt deel uit van dezelfde droom als ‘Drive’, maar het is meer een nachtmerrie dan een droom, nog extremer.’

‘Only God Forgives’ is de tweede samenwerking tussen Gosling en Winding Refn. Net als in Drive, de film waarvoor de Deense cineast de prijs voor beste regie won in Cannes, lijkt de topacteur opnieuw in de huid te kruipen van een zwijgzaam personage.

De film loopt vanaf 4 juli in de bioscoop. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content